ماجرای استفاده از تابوت در کافه ای عجیب
آقای " ویرنوت روجاناپاراپا" صاحب کافه ای در بانکوک بخشی از کافه ی خود را با قرار دادن تابوتی مجلل به جایی متفاوت تبدیل کرده است و همین تفاوت باعث شده است که نام کافه ی او سرزبان ها بیافتد. بخش مخصوص این کافه برای یادآوری واقعیتی است که همه ی انسان ها می دانند و اما بی توجه به آن کارهایی انجام می دهند که نباید انجام شود.
اقای "ویرنوت" می گوید :گوشه ای از کافه ام تابوت گذاشته ام تا هرکسی که مایل است برای لحظاتی در آن بخوابد و خود را در آن موقعیت تصور کند و متوجه شود که زندگی کوتاه است و هر کسی روزی از دنیا خواهد رفت. هدف من از این کار این است که مردم شهرم با طرز فکری متفاوت به زندگی ادامه دهند و به روشی درست از زندگی لذت ببرند. نوشیدنی مخصوصی داخل تابوت سرو می شود که نامش طعم درد و مرگ انتخاب شده است.
آقای " ویرنوت روجاناپاراپا" صاحب کافه ای در بانکوک بخشی از کافه ی خود را با قرار دادن تابوتی مجلل به جایی متفاوت تبدیل کرده است و همین تفاوت باعث شده است که نام کافه ی او سرزبان ها بیافتد. بخش مخصوص این کافه برای یادآوری واقعیتی است که همه ی انسان ها می دانند و اما بی توجه به آن کارهایی انجام می دهند که نباید انجام شود.
اقای "ویرنوت" می گوید :گوشه ای از کافه ام تابوت گذاشته ام تا هرکسی که مایل است برای لحظاتی در آن بخوابد و خود را در آن موقعیت تصور کند و متوجه شود که زندگی کوتاه است و هر کسی روزی از دنیا خواهد رفت. هدف من از این کار این است که مردم شهرم با طرز فکری متفاوت به زندگی ادامه دهند و به روشی درست از زندگی لذت ببرند. نوشیدنی مخصوصی داخل تابوت سرو می شود که نامش طعم درد و مرگ انتخاب شده است.