۱۹-۰۹-۹۳، ۰۷:۳۴ ب.ظ
[size=small]
مهمانیهای خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
دستور پخت:
1. بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
2. شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
3. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته
1. به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
2. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
[size=large][font=tahoma]
[align=JUSTIFY]مواد لازم:
مناسب برای 5 نفر
مناسب برای 5 نفر
- خرما بدون هسته : یک پیمانه
- گردو : یک پیمانه
- پودر نارگیل : یک پیمانه
- گلاب : 3 قاشق غذاخوری
- شکلات : 50 گرم
- بیسکوییت : یک بسته
مهمانیهای خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
دستور پخت:
1. بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
2. شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
3. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته
1. به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
2. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
[size=large][font=tahoma]