امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب بره پنجابی
#1
[عکس: jaffrey-kebabs.jpg]

کباب بره پنجابی؛ غذایی خوش خوراک و البته کمی تند، که کمی تنوع به مهمانیهای رسمی شما میدهد. مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


این دستور تهیه هندی مربوط به ایالت پنجاب است، که امروزه در مرز غربی هند و مرز شرقی پاکستان قرار دارد. دستور پایهای است که از قرن 16 میلادی تغییری نکرده و تنها تغییر آن اضافه شدن ادویههای تند و چیزی است که اکنون به نام چات ماسالا (chaat masala) در اکثر نقاط هند و پاکستان موجود است.
چات ماسالا مخلوطی از ادویههای تند و ترش است که اکثر هندیها آن را از بازار میخرند.
هم در هند و هم در پاکستان برای تهیه این کباب از روغن خردل استفاده میکنند که طعم جالبی به آن میدهد.
چات ماسالا (chaat masala) را میتوان از هر مغازه هندی تهیه کرد. این ادویه مخلوطی از چاشنی هاست که شامل پودر انبه ترش، زیره برشته شده، فلفل قرمز و ادویههای دیگر میشود. این ادویه طعم ترش و تندی را به غذا اضافه میکند ولی حتماً لازم نیست از آن استفاده نمایید. در صورت امکان فقط کمی فلفل قرمز و تعدادی دانه زیره برشته شده و مقداری آب لیمو ترش تازه روی غذا بریزید. میتوان گفت، چات ماسالا نقش سماق را در کبابهای ایرانی بازی میکند.
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان ران بره 1 کیلو و 200 گرم ماست چکیده ¾ پیمانه سیر له شده و خمیری 2 حبه زنجفیل تازه رنده شده 2 قاشق چایخوری گرام ماسالا
2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ⅓ قاشق چایخوری روغن زیتون بکر 6 قاشق سوپخوری کره ذوب شده 3 قاشق سوپخوری چات ماسالای اماده
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:


  1. ابتدا ماست چکیده را در کاسه متوسطی میریزیم.
  2. روغن زیتون، نمک، فلفل قرمز، سیر، زنجفیل و گرام ماسالا را به آن افزوده و با همزن به خوبی مخلوطشان میکنیم. گوشت را که به صورت تکههای مربعی 2.5 سانتیمتری خرد کردهایم افزوده و دوباره هم میزنیم. روی مواد را پوشانده و در طول شب یا برای 24 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
  3. کباب پز را از قبل گرم میکنیم.
  4. تکههای گوشت را بهطور مساوی بین 6 سیخ تقسیم مینماییم. موادی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم، از روی گوشتها پاک میکنیم. با قلمو گوشتها را به کره ذوب شده آغشته مینماییم. دو انتهای هر سیخ را سینی کباب پز ثابت میکنیم (سینی کباب پز روغن کبابها را میگیرد و کبابها معلق میمانند) و سینی را در فاصلهای در حدود 12 سانتی متر از حرارت قرار دهید. هر طرف کبابها را برای 5 تا 7 دقیقه یا تا وقتی که گوشتها به میزان دلخواهتان بپزند، کباب کنید.
  5. سپس چات ماسالا را روی کبابها بپاشید و با نان هندی نوش جان کنید.






منبع: finecooking.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شامی کباب با رب انار؛ خوشمزه و تُرد صنم بانو 1 121 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ته چین کباب کوبیده دیگه چیه؟! نیـایــش 2 170 ۰۲-۰۹-۹۷، ۰۱:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  چگونه کباب تابه‌ای سیخی بپزیم؟ ملکه برفی 1 286 ۲۷-۰۱-۹۷، ۰۹:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Wessal

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان