امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب نگینی، کباب کوبیده و کباب رول
#1
کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.

مواد لازم:
  • گوشت گوساله 350 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفند 350 گرم
  • سینه مرغ 4 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری
[عکس: 840383_517.jpg]
طرز تهیه کباب کوبیده:

1-پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یکدست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:

1-
سینه های مرغ را از پهنا به 2 – 3 قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود ( همانند شنیتسل مرغ )، 1 قاشق باقی مانده زعفران دم شده ، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و سینه های مرغ را 30 دقیقه داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.

2- پس از این مدت زمان 1/3 سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید ( میتوایند برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید ).

طرز تهیه کباب نگینی:

1- باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

2- کباب ها را روی اتش ذغال یا داخل فر آماده کنید ( برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شامی کباب با رب انار؛ خوشمزه و تُرد صنم بانو 1 116 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ته چین کباب کوبیده دیگه چیه؟! نیـایــش 2 164 ۰۲-۰۹-۹۷، ۰۱:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  چگونه کباب تابه‌ای سیخی بپزیم؟ ملکه برفی 1 283 ۲۷-۰۱-۹۷، ۰۹:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Wessal

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
ملکه برفی (۰۸-۰۲-۹۵, ۰۸:۰۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان