امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم بروله وانیلی، یک دسر فرانسوی
#1
کرم بروله که با نام های کرم سوخته، کرما کاتالانا یا کرم ترینیتی هم شناخته می گردد دسری ست فرانسوی که از فرنی غلیظ (کاستارد) کلاسیک درست می گردد و روی آن کارامل سختی دارد.
کاستارد آن معمولاً با وانیل طعم دار می گردد، ولی می توان از لیمو یا پرتقال، رزماری، لاوندر، شکلات، دارچین، قهوه، چای سبز، پسته، فندق، نارگیل یا میوه های دیگر نیز برای طعم دادن به آن استفاده کرد. در نهایت باید سطح روی آن سوزانده شود تا سخت گردد.
[عکس: 41e48eefdebc754691fe2cc0208451d4.jpg]
مواد لازم:
• ۱ فنجان خامه سبک و کم چرب
• ۱ فنجان خامه سنگین یا پرچرب
• یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
• ۵ زرده تخم مرغ
• یک سوم فنجان شکر ریزدانه
• ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
دستور تهیه:
۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۲۵ درجه گرم شود. در ظرف فلزی شیرینی پزی سه و نیم فنجان آب داغ بریزید و در فر بگذارید.
۲٫ در مایکروفر خامه را به مدت ۵ دقیقه با حرارت متوسط گرم کنید. بعد از مایکروفر درآورده و وانیل را به آن اضافه کنید.
[عکس: 9736bbeea776db5b97c3e374b6a7de3d.jpg]
۳٫ در این میان، زرده ها و شکر را در کاسه ای بزنید تا خوب مخلوط شوند. بعد به آرامی خامه گرم را به آن اضافه کنید. حالا با قاشق کف آن را بردارید.
۴٫ کرم بروله معمولاً در ظروف سفالی یا سرامیکی (رمکین) سرو می گردد، زیرا این ظروف در برابر گرمای فر مقاومت بالایی دارند. مخلوط فوق را در رمکین ها بریزید و آنها را در ظرف آب جوش بگذارید. یادتان باشد که آب جوش باید تا نیمه ارتفاع رمکین ها باشد. کاستاردها را نیم ساعت بپزید. سپس رمکین ها را از داخل آب دربیاورید و بگذارید نیم ساعت سرد شوند. روی آنها را با سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا ۴ ساعت بمانند.
[عکس: 1b9c5fd1f3a367a7195f428079e786ca.jpg]
۵٫ یکی دو ساعت قبل از سرو کردن، شعله بالایی فر را روشن کنید. شکر قهوه ای را روی کاستاردها بپاشید. سعی کنید لایه ای یکنواخت و غیرضخیم از شکر روی آنها بپاشید که وقتی سفت می شوند خوردن آنها به دندانتان آسیب نزند. حالا رمکین ها را داخل فر و در طبقه فوقانی آن بگذارید تا ۲ تا ۳ دقیقه شعله بالایی شکر قهوه ای آنها را آب کند و قهوه ای شود. بعد آنها را دربیاورید و فوراً در فریزر بگذارید تا ۱ ساعت سفت شود و شکر قهوه ای روی آنها تبدیل به قشر محکمی شود. البته در روش سنتی، باید از فندک یا بلو تورچ برای سوزاندن شکر روی کاستارد استفاده کرد.


آرامش چیست  ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و  اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه  هایت سر شار از بوی خدا  . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue دسر سوهان بستنی arom 2 223 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  فالوده طالبی؛ دسر خوشمزه ایرانی صنم بانو 1 143 ۰۱-۰۳-۰، ۰۹:۴۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه پودینگ قهوه؛ دسر معروف انگلیسی صنم بانو 0 65 ۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
"MJ" (۱۷-۰۸-۹۴, ۰۳:۲۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان