امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرومپت
#1

[عکس: 1409673638851710.jpg]


کرومپت crumpet که روش تهیه ای تقریبا مشابه به کرپ دارد، بسیار مناسب برای صبحانه و عصرانه می باشد و هم با مربا و مارمالاد و شکلات و خامه سرو میشود هم به صورت پیش غذا






مواد لازم:


  • خمیر مایه / 6/5 گرم
  • آب گرم(110 درجه فارنهایت)/ 1/4 پیمانه
  • شیر گرم(110 درجه فارنهایت) / 1/4 پیمانه
  • شکر / 2 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ / یک عدد
  • کره / 1 قاشق غذاخوری
  • آرد / 1 پیمانه
  • نمک / 1/4 قاشق چایخوری


روش تهیه:


در کاسه ای کوچک، آب گرم (گرمای آب به حدی باشد که انگشت کوچک دست، تحمل گرمای آب را داشته باشد)، شکر و خمیر مایه را میریزیم و مدت 10 تا 15 دقیقه در جایی تقریبا گرم قرار میدهیم تا خمیر مایه فعال شود.
[عکس: 140967363857171.jpg]
فعال شدن خمیر مایه!
[عکس: 14096736386353.jpg]
کره را به شیر اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود و به گرمای آب برسد.
[عکس: 140967363869485.jpg]

مخلوط مخمر و شیر را با هم ترکیب کرده و تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم.
[عکس: 140967363875687.jpg]

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به مایع اضافه میکنیم و با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.
[عکس: 140967363882189.jpg]

در جای گرمی قرار میدهیم تا حجم مواد دو برابر شود. ( من در فر گرم قرار دادم )
[عکس: 140967363860512.jpg]

تابه را با کره کمی چرب میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.

رینگ های کوچک را داخل تابه گذاشته و از مایع تا نیمه ی حلقه میریزیم.

[عکس: 140967363866444.jpg]


اجازه میدهیم یک طرف کرومپت کاملا پخته شود.

زمانی آماده برگرداندن است که با انگشت امتحان کنید تا روی کرومپت ها کاملا سفت شده باشد. وقتی روی کرومپت سفت شد،با چاقو از رینگ جدا کرده و درون تابه برمیگردانیم.

[عکس: 140967363872566.jpg]


[عکس: 140967363879268.jpg]


وقتی دو طرف کرومپت کاملا پخته شد، آنها را روی توری قرار میدهیم تا خنک شوند.

و بعد به صورت دلخواه سرو میکنیم.
بسیار خوشمزه است و به تنهایی هم قابل خوردن می باشد.


[عکس: 1409673638851710.jpg]


منبع:taste.com

تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان