امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کودکان با مصرف این ماده غذایی چهار برابر کمتر دچار آسم می‌شوند
#1
مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه امگا 3، موجب می‌شود که کودکان چهار برابر کمتر دچار آسم و حتی آلرژی شوند.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روغن‌های حاوی امگا3 و امگا6، تاثیرات مفیدی بر روی بدن دارند که پیشگیری از مشکلات و اختلالات داخلی از جمله این تاثیرات است.
وی افزود: مشتقات امگا3 برای تکامل مغز و رشد سلول‌های عصبی و شبکیه چشم مورد نیاز هستند.
کمالوند با اشاره به تاثیر اسیدهای چرب امگا3 در پیشگیری یا کاهش خطر آسم و آلرژی،‌تاکید کرد: مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه امگا3، موجب می‌شود که کودکان چهار برابر کمتر دچار آسم و حتی آلرژی شوند.
وی گفت: البته برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف امگا6 تاثیر خاصی در کاهش احتمال ابتلا به آسم و آلرژی نداشته و حتی مصرف بیش از اندازه این نوع اسید چرب ضروری،‌می‌تواند موجب بروز حساسیت در فرد شود.
کمالوند خاطرنشان کرد: مصرف ماهی، سویا، گردو و روغن دانه کتان به دلیل مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا3، می‌توانند خطر آلرژی و آسم را کاهش دهند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
روغن زیتون یه نمونه دانه های کتانه
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ماکارونی عامل این بیماری‌های خطرناک است صنم بانو 0 31 ۲۱-۰۱-۳، ۰۹:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این خانه متحرک نیازی به شارژ یا سوخت‌گیری ندارد صنم بانو 1 438 ۲۷-۰۶-۰، ۰۱:۰۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این عمل پیوند برای نخستین بار در جهان انجام شد صنم بانو 0 177 ۲۶-۱۰-۹۹، ۰۷:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
nady48 (۱۴-۰۵-۹۷, ۰۷:۲۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان