پودر کاکائو 1چهارم لیوان
کره 60گرم
گردو (خرد شده) 1چهارم لیوان
شکر 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد آرد 1لیوان بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری شکلات (آب کرده و تلخ) به میزان لازم عسل به میزان لازم
پودر کاکائو 1چهارم لیوان
کره 60گرم
گردو (خرد شده) 1چهارم لیوان
شکر 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد آرد 1لیوان بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری شکلات (آب کرده و تلخ) به میزان لازم عسل به میزان لازم
طرز تهیه :
نکات:
کره 60گرم
گردو (خرد شده) 1چهارم لیوان
شکر 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد آرد 1لیوان بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری شکلات (آب کرده و تلخ) به میزان لازم عسل به میزان لازم
پودر کاکائو 1چهارم لیوان
کره 60گرم
گردو (خرد شده) 1چهارم لیوان
شکر 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد آرد 1لیوان بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری شکلات (آب کرده و تلخ) به میزان لازم عسل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پودر کاکائو ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک کنید تا خوب هواخورده و سبک شوند.
در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و خوب بزنید تا کف کند سپس شکر و کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
پس از اینکه مایه کیک یکدست شد گردوهای خرد شده را اضافه کنید ، قالب را با کره چرب کنید و مایه کیک شکلاتی را در قالب بریزید و داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید.
مقاری شکلات تخته ای تلخ را آب کرده و با عسل مخلوط کنید و بعد از آنکه کیک کمی خنک شد روی کیک بریزید.
در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و خوب بزنید تا کف کند سپس شکر و کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
پس از اینکه مایه کیک یکدست شد گردوهای خرد شده را اضافه کنید ، قالب را با کره چرب کنید و مایه کیک شکلاتی را در قالب بریزید و داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید.
مقاری شکلات تخته ای تلخ را آب کرده و با عسل مخلوط کنید و بعد از آنکه کیک کمی خنک شد روی کیک بریزید.
نکات:
1)در صورت تمایل به جای شکر از 3عدد قرص ساخارین استفاده کنید.
2)میتوانید داخل کیک هم به جای شکر عسل بریزید.
3)در صورت تمایل از مقداری خامه کم چرب هم برای تزیین کیک استفاده کنید.
نوش جان
2)میتوانید داخل کیک هم به جای شکر عسل بریزید.
3)در صورت تمایل از مقداری خامه کم چرب هم برای تزیین کیک استفاده کنید.
نوش جان
رمز شب ...!
دوست دارم هایت هست
این را که بگویی
خوابم می برد