۲۹-۰۹-۹۱، ۰۳:۲۹ ب.ظ
کیک وانیلی سه آرد
مواد لازم
كره 185 گرم
شكر 165 گرم
آرد 75 گرم
آرد ذرت 50 گرم
آرد برنج 50 گرم
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
تخممرغ سه عدد
بيكينگپودر يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا مواد را داخل ظرف ريخته و با دور كند همزن هم بزنيد، سپس دور همزن را افزايش داده تا مواد، صاف و يكدست شده و تغيير رنگ دهد. پس از آن مواد را داخل يك قالب گرد ميانتهي به قطر 12 سانتيمتر كه از قبل چرب شده قرار بدهيد و بگذاريد در فر به مدت 45 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد بپزد. در آخر كيك را از فر خارج كرده و با پودرقند آن را تزئين كنيد.
مواد لازم
كره 185 گرم
شكر 165 گرم
آرد 75 گرم
آرد ذرت 50 گرم
آرد برنج 50 گرم
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
تخممرغ سه عدد
بيكينگپودر يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا مواد را داخل ظرف ريخته و با دور كند همزن هم بزنيد، سپس دور همزن را افزايش داده تا مواد، صاف و يكدست شده و تغيير رنگ دهد. پس از آن مواد را داخل يك قالب گرد ميانتهي به قطر 12 سانتيمتر كه از قبل چرب شده قرار بدهيد و بگذاريد در فر به مدت 45 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد بپزد. در آخر كيك را از فر خارج كرده و با پودرقند آن را تزئين كنيد.