۳۰-۰۵-۹۴، ۰۱:۳۸ ق.ظ
ﮔﺮﺍﻧﻮﻻﯼ ﻋﺴﻠﯽ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ
ﺟﻮ ﭘﺮﮎ 150 ﮔﺮﻡ . ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺷﯿﺮﯾﻦ 100 ﮔﺮﻡ . ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪﻭ 50 ﮔﺮﻡ . ﺗﺨﻤﻪ ﺁﻓﺘﺎﺑﮕﺮﺩﺍﻥ 50 ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ . ﻋﺴﻞ 1/2 ﻟﯿﻮﺍﻥ . ﮐﺸﻤﺶ 1/4 ﻟﯿﻮﺍﻥ . ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ ﯾﺎ ﺳﺮﯾﻞ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﮐﻢ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ، ﺍﯾﻦ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺑﺪﻟﯿﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻐﺬﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ.
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ، ﻋﺴﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ ( ﺍﮔﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﮐﻤﮏ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ).
ﺗﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ، ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﯾﺎ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺏ ﻓﺸﺮﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 160 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 30 – 40 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ( ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﺪﺕ ﭘﺨﺖ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ).
ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ ﺧﻮﺏ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻠﻔﻮﻥ ﯾﺎ ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺩﺍﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﮐﻨﯿﺪ ( ﺍﯾﻦ ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ ﺗﺎ 1 ﻣﺎﻩ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺎﺑﻞ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺍﺳﺖ ) ؛ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﻓﺮ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗُﺴﺖ ﮐﻨﯿﺪ.
ﻧﮑﺘﻪ ﻫﺎ : ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻋﺴﻞ ﺍﺯ ﺷﮑﺮ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ، ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ ﺍﺯ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ، ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻭ ﺳﺮﻭ ﺩﺳﺮ ﻋﺎﻟﯽ ﺍﺳﺖ.
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …