امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرنولای عسلی و دارچین
#1

ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ‌ﯼ ﻋﺴﻠﯽ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ

ﺟﻮ ﭘﺮﮎ 150 ﮔﺮﻡ . ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺷﯿﺮﯾﻦ 100 ﮔﺮﻡ . ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪﻭ 50 ﮔﺮﻡ . ﺗﺨﻤﻪ ﺁﻓﺘﺎﺑﮕﺮﺩﺍﻥ 50 ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ . ﻋﺴﻞ 1/2 ﻟﯿﻮﺍﻥ . ﮐﺸﻤﺶ 1/4 ﻟﯿﻮﺍﻥ . ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ‌ ﯾﺎ ﺳﺮﯾﻞ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﮐﻢ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ، ﺍﯾﻦ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺑﺪﻟﯿﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻐﺬﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ.




ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ، ﻋﺴﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ ( ﺍﮔﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﮐﻤﮏ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ).




ﺗﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ، ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﯾﺎ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺏ ﻓﺸﺮﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 160 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 30 – 40 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ( ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﺪﺕ ﭘﺨﺖ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ).

ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ‌ ﺧﻮﺏ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻠﻔﻮﻥ ﯾﺎ ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺩﺍﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﮐﻨﯿﺪ ( ﺍﯾﻦ ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ‌ ﺗﺎ 1 ﻣﺎﻩ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺎﺑﻞ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺍﺳﺖ ) ؛ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﻓﺮ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗُﺴﺖ ﮐﻨﯿﺪ.

ﻧﮑﺘﻪ ﻫﺎ : ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻋﺴﻞ ﺍﺯ ﺷﮑﺮ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ، ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ‌ ﺍﺯ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ، ﮔﺮﺍﻧﻮﻻ‌ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻭ ﺳﺮﻭ ﺩﺳﺮ ﻋﺎﻟﯽ ﺍﺳﺖ.
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
[عکس: 026143030a53a0651.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر صنم بانو 1 80 ۲۳-۱۲-۹۹، ۰۱:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ تجربه‌ی طعمی بی‌نظیر صنم بانو 0 50 ۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این شکلات‌های عسلی را همه دوست دارند! صنم بانو 0 106 ۱۱-۱۲-۹۶، ۰۴:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sara.samii (۳۰-۰۵-۹۴, ۰۱:۳۹ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان