امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه کافی شاپ پُر از میلک‌شیک!
#11
ميلك شيك شكلات داغ
مواد لازم

• شير سرد: 200 ميلي‌ليتر
• بستني شكلاتي: 3 اسكوپ يا 3 قاشق غذا‌خوري پر
• بستني وانيلي: يك اسكوپ يا يك قاشق غذا خوري پر
• خامه صبحانه: 2 قاشق غذا‌خوري
[عکس: 1534527_717.jpg]
دستور تهيه

1. شير را درون شيرجوش بريزيد و روي حرارت كم بگذاريد تا كمي گرم شود، سپس 2‌ اسكوپ بستني شكلاتي را به آن اضافه كنيد وهم بزنيد تا يك نوشيدني كف‌دار به‌دست آوريد. بعد از اين‌كه خوب كف كرد و داغ شد آن را درون ليوان بلوري بلند بريزيد و اول يك اسكوپ بستني وانيل به آن اضافه كنيد و بعد يك اسكوپ ديگر بستني شكلاتي و در آخر روي آن را با خامه بپوشانيد و از آن لذت ببريد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#12
معجون شكلاتي- آجيلي
مواد لازم

• بستني شكلاتي: 4 اسكوپ يا 4 قاشق غذا خوري‌پر
• پودر كاكائو
• شكلات تكه‌اي
• مغز بادام درختي: 7-6 عدد
 
[عکس: 1534528_712.jpg]
طرز تهيه

1. ابتدا درون يك بشقاب پودر كاكائو ريخته و تعداد 4-3 عدد از بادام‌ها را پودر كرده و با پودر كاكائو مخلوط كنيد. بستني شكلاتي را به وسيله اسكوپ بستني كاملا گرد در آورده و درصورتي كه اسكوپ در دسترس نداريد، 4‌ قاشق غذا خوري بستني شكلاتي را با دست تميز گرد درست كرده و كل آن‌ها را به مخلوط فوق آغشته كنيد و به‌مدت نيم ساعت درون فريزر بگذاريد.

2. سپس بستني‌ها را از فريزر در آورده و يك مرتبه ديگر در مخلوط پودر كاكائو و بادام بلغتانيد و به‌مدت 20 دقيقه ديگر درون فريزر بگذاريد.

3. در آخر آن‌ها را از فريزر در آورده‌، درون يك بشقاب دسر خوري سرو كرده و روي آن را با بادام‌هاي باقي مانده و تكه‌هاي شكلات تزيين كرده و ميل كنيد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 906 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  حال و هوای کافه در خانه؛ میلک‌شیک شکلاتی صنم بانو 1 160 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  حال و هوای کافه در خانه؛ میلک شیک طالبی صنم بانو 1 157 ۰۴-۰۵-۰، ۰۵:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۱-۱۲-۹۶, ۰۶:۱۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان