۲۵-۰۲-۰، ۰۹:۵۸ ق.ظ
برترینها: درست است که امروزه میتوانیم میوهها و سبزیجات همه فصلها را همیشه تهیه کنیم، ولی متخصصان علم تغذیه توصیه میکنند همیشه از مواد و خوراکیهای همان فصل استفاده کنیم. این توصیه از نظر طب سنتی هم درست است.
اول از همه، لیستی از میوهها، سبزیها و صیفیجاتی که در فصل بهار میتوانید در بازار پیدا کنید ذکر میکنیم و بعد به معرفی سالادهای فصل بهار میپردازیم.
سبزیها و صیفیجات فصل بهار
این سبزیها و صیفیجات منبع غنی ویتامین و مواد معدنی هستند و به کاهش وزن کمک میکنند، چون فیبر زیادی دارند.
اسفناج: جایگزینی خوب برای کاهو است در مواقعی که از سالادهای تکراری خسته شدهاید. سرشار از آهن و تقریبا بدون کالری.
نخودفرنگی: با بلانچ کردن نخودفرنگی و حفظ رنگ سبزش تقریبا در همه سالادها میتوانید از آن استفاده کنید.
پیازچه: راز خوشمزگی سالادها پیازچه تازه است و با طعمی بین سیر و پیاز میتواند جای خوبی در سالادها داشته باشد.
سیبزمینی: استفاده از سیبزمینیهایی که تازه هستند به نسبت آنهایی که از قبل انبار شدهاند کیفیت و مزه بهتری دارند و طعم سالاد را متفاوت میکنند.
تربچه: اندک تندی تربچه با رنگ سرخ و سفید آن طعم و زیبایی خاصی به سالادهای شما میبخشد.
انواع کلم: کلمهای بروکلی، بروکسل، قمری، پیچ، گل کلم و… میتوانند پایه اصلی سالاد شما باشند. با فیبر بسیار زیادی که دارند کاملا شما را سیر خواهند کرد.
چغندر قرمز: چغندر پخته یا لبو را میتوانید برشهای نازک بدهید و در سالاد فصل بهاری استفاده کنید. از آب آن هم در تهیه سس بهره بگیرید.
ذرت: ذرت بخارپز یا آبپز (بخارپز بیشتر توصیه میشود) در سالادهای سبز و هم در سالادهایی مثل الویه یا روس میتواند به کار رود.
سبزیجات: جعفری، پونه، نعناع، ترخون، والک، ریواس و بسیاری سبزیجات تازه بهاری را میتوانید در سالادها استفاده کنید. حتی میتوانید آنها را ساطوری و با سس مخلوط کنید.
جوانهها: جوانههای گندم، ماش، شبدر و… در سالاد فصل بهاری شما معجزه خواهد کرد.
اول از همه، لیستی از میوهها، سبزیها و صیفیجاتی که در فصل بهار میتوانید در بازار پیدا کنید ذکر میکنیم و بعد به معرفی سالادهای فصل بهار میپردازیم.
سبزیها و صیفیجات فصل بهار
این سبزیها و صیفیجات منبع غنی ویتامین و مواد معدنی هستند و به کاهش وزن کمک میکنند، چون فیبر زیادی دارند.
اسفناج: جایگزینی خوب برای کاهو است در مواقعی که از سالادهای تکراری خسته شدهاید. سرشار از آهن و تقریبا بدون کالری.
نخودفرنگی: با بلانچ کردن نخودفرنگی و حفظ رنگ سبزش تقریبا در همه سالادها میتوانید از آن استفاده کنید.
پیازچه: راز خوشمزگی سالادها پیازچه تازه است و با طعمی بین سیر و پیاز میتواند جای خوبی در سالادها داشته باشد.
سیبزمینی: استفاده از سیبزمینیهایی که تازه هستند به نسبت آنهایی که از قبل انبار شدهاند کیفیت و مزه بهتری دارند و طعم سالاد را متفاوت میکنند.
تربچه: اندک تندی تربچه با رنگ سرخ و سفید آن طعم و زیبایی خاصی به سالادهای شما میبخشد.
انواع کلم: کلمهای بروکلی، بروکسل، قمری، پیچ، گل کلم و… میتوانند پایه اصلی سالاد شما باشند. با فیبر بسیار زیادی که دارند کاملا شما را سیر خواهند کرد.
چغندر قرمز: چغندر پخته یا لبو را میتوانید برشهای نازک بدهید و در سالاد فصل بهاری استفاده کنید. از آب آن هم در تهیه سس بهره بگیرید.
ذرت: ذرت بخارپز یا آبپز (بخارپز بیشتر توصیه میشود) در سالادهای سبز و هم در سالادهایی مثل الویه یا روس میتواند به کار رود.
سبزیجات: جعفری، پونه، نعناع، ترخون، والک، ریواس و بسیاری سبزیجات تازه بهاری را میتوانید در سالادها استفاده کنید. حتی میتوانید آنها را ساطوری و با سس مخلوط کنید.
جوانهها: جوانههای گندم، ماش، شبدر و… در سالاد فصل بهاری شما معجزه خواهد کرد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !