۱۸-۰۱-۹۲، ۰۶:۵۱ ب.ظ
اگه جزو اون دسته از آدمایی هستید که به طبیعت بیشتر از لابراتورها و آزمایشگاهها اعتماد دارید، برای داشتن پوستی جوان و شاداب شما رو به خوردن دائمی دسر کدو حلوایی دعوت میکنیم. این میوه جالیزی بیشتر از صد نوع ماده مغذی، ویتامین و مواد معدنی رو در خودش جا داده و به همین دلیل میشه بهش لقب سلطان جالیز رو داد.
گذشته از همه خواص کدو برای هضمغذا و تصفیه خون، خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی، تقویت و پاکسازی دستگاه گوارش، مهمترین خاصیت مصرف مداوم کدو رو میتونید توی آینه ببینید. پوست جوان و درخشان بهترین هدیه کدو تنبله. اکسیدهای آنتیهیدروکسی، یه اسید طبیعی برای پاکسازی پوست از سلولهای مرده و تولید سلولها تازه است. با مصرف روزانه کدو حلوایی خیلی زود جوانی و لطافت پوستتون رو احساس خواهید کرد.
بتاکاروتین زیاد کدو از پوستتون در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید و آلودگیهای هوا محافظت میکنه.
تقویت عروق و قلب و محافظت از ریه هم از کاراییه که کدو حلوایی به سادگی آبخوردن انجام میده. کدو حلوایی به خاطر داشتن ویتامین C فراوانی که داره به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنه.
تخم کدو توی خاصیتها یه سور به خود کدو زده و سراغ استخوان و مغز میره تا تراکم استخوان رو افزایش بده و قدرت تمرکز و حافظه مغز رو بالا ببره.
کدو حلوایی خیلی ارزونه و از پاییز تا اواخر بهار تو همه میوهفروشیها پیدا میشه. دهها دسر، شیرینی و مربا میتونید درست کنید و نهایت استفاده رو از خواص سلطان جالیز ببرید.
تصویر زیر چند نکته مهم در مورد کدو تنبل که دونستنش در زندگی روزمره به شما کمک می کند را نشان می دهد
آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...