امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 قابليت شخصي سازي اندرويد که ارزش روت کردن گجت را دارند
#1
10 قابليت شخصي سازي اندرويد که ارزش روت کردن گجت را دارند
آي تي آموزي/ 10 قابليت شخصي سازي اندرويد که ارزش روت کردن گجت را دارند
تاریخ انتشار: 95/04/31 21:26
ديجياتو/ يکي از برتري هاي محسوس اندرويد نسبت به ساير سيستم عامل ها توانايي شخصي سازي بي حد و حصرش است. تقريبا هيچ چيزي نيست که نتوانيد به ميل خودتان تغييرش دهيد.

گرچه بسياري از اين شخصي سازي ها روي ديوايس هاي روت نشده هم در دسترس اند، اما اگر مي خواهيد کاملا کنترل ديوايس تان را به دست بگيريد و هر بلايي که مايليد سرش بياوريد، بايد ديوايس تان را روت کنيد. برخي از اين شخصي سازي ها به قدري جذاب اند که ارزش دارد روت کردن ديوايس تان را دارند. در اين مقاله 10 مورد از اين شخصي سازي ها را براي شما گلچين کرده ايم.

رام کاستوم

جامع ترين شيوه ممکن براي شخصي سازي ديوايس هاي روت شده نصب يک رام کاستوم روي آن ها است. در واقع بسياري از کاربران به قصد نصب چنين رامي ديوايس شان را روت مي کنند. براي کاربراني که ايده چنداني از رام ندارند، بايد بگوييم که که رام توزيعي رسمي و يا غيررسمي از اندرويد است که قادريد آن را با سيستم عامل اصلي ديوايس تان تعويض کنيد.

براي مثال فرض کنيد که آخرين ويرايش اندرويد هنوز براي ديوايس شما عرضه نشده باشد. در اين صورت به جاي منتظر ماندن تا به روز رساني رسمي، مي توانيد رامي که بر اساس آن نسخه از اندرويد طراحي شده را روي ديوايس تان نصب کرده تا از مزايايش بهره مند شويد. در اين سايت مي توانيد رام هاي متنوع و مختلفي بيابيد و بنابر سليقه تان يکي را برگزينيد.

بهترين رام ها آن هايي هستند که به گجت تان قابليت هاي جديدي مي افزايند و چهره سيستم عامل را کاملا دگرگون مي کنند. براي مثال CyanogenMOD يکي از شناخته شده ترين رام هاست که امکان مديريت مجوز هاي صادر شده براي اپ ها را به شما مي دهد و ضمنا مي توانيد از قالب ها و تم هاي متنوع اين رام هم بهره مند شويد.

شخصي سازي عملکرد سخت افزار

يک درجه پايين تر از نصب رام کاستوم، اما به همان اندازه قدرتمند و کارآمد، توانايي شخصي سازي کارايي و عملکرد ديوايس است. بهترين روش ممکن براي مديريت سخت افزار ديوايس نصب يک کرنل کاستوم است که به کاربر قدرت کنترل منابع سخت افزاري مانند سرعت پردازنده را مي بخشد. اپ هايي همانند Device Control و Kernel Adiutor دو مورد از بهترين اپليکيشن ها در اين زمينه اند.

اما اگر به هر دليلي مايل به نصب کرنل کاستوم نيستيد، باز هم مي توانيد سخت افزار ديوايس خود را به شکلي محدود تر کنترل کنيد. به عنوان مثال اپ Cf.Lumen به کاربر قدرت شخصي سازي گرماي رنگ صفحه نمايش را با تنظيم سه رنگ آبي، سبز و قرمز به صورت مجزا مي بخشد.

Dolby Atmos که از روي گجت هاي لنووو استخراج شده، مي تواند کيفيت صداي ديوايس را تقويت کند. همچنين راهکار هاي بسياري براي افزايش عمر باتري در دسترس اند.

حالت يک دستي

فبلت ها و ديوايس هايي که از صفحه نمايش بزرگ بهره مي برند، اگر روت شده باشند مي توانند با استفاده از اپ هايي چون One Hand Mode Xposed Mode و يا One hand Mode Enabler به حالت يک دستي بروند.

اين اپ ها صفحه نمايش ديوايس را به مستطيل کوچک تري در يکي از گوشه ها محدود مي کنند تا کاربر با انگشت شست اش بتواند هر جايي از صفحه که مايل است را بفشار د. البته اين اپليکيشن ها بي نقص عمل نمي کنند و با برخي از اپ ها سازگاري ندارند، اما شما قادريد اين مود را در هر لحظه اي فعال و غيرفعال کنيد و مشخص کنيد که در چه شرايطي مايليد از آن بهره ببريد.

کنترلر هاي شستي

LMT Launcher از جمله اپليکيشن هايي است که تنها روي ديوايس هاي روت شده نصب مي گردد. اين اپ کنترلري نيم دايره اي شکل به گوشه صفحه نمايش گجت تان مي افزايد که با انگشت شست به راحتي قابل دسترسي است. در اين کنترلر دکمه هايي با کاربرد هاي متعدد همانند بازگشت به صفحه اصلي يا صفحه پيشين جاي گرفته اند.

از طريق تنظيمات اين اپ قادر خواهيد بود که وظايف مشخصي براي هر کدام از کليد ها در ازاي فشردن چند باره و يا نگه داشتن آن ها تعريف کنيد. اگر کمي تنظيمات مختلف اين کنترلر را دست کاري کنيد، نهايتا مي توانيد الگوي مناسبي براي کليد هاي آن بيابيد که به واسطه آن قادر خواهيد بود که بخش هاي مختلف گجت تان را با چند لمس بسيار ساده مديريت کنيد.

ژست هاي حرکتي

اپ LMT که در بخش قبل اشاره کرديم از برخي از ژست هاي ساده هم پشتيباني مي کند. اما مناسب ترين اپ براي هدايت ديوايس تان به واسطه ژست ها اپليکيشني نيست به جز GMD GestureControl. براي اين اپ مجموعه اي از ژست هاي تک و يا چند انگشتي از پيش تعريف شده که کاربر به واسطه آن قادر است گجتش را مديريت کند.

علاوه بر ژست هاي پيش فرض، خود کاربر مي تواند ژست هايي با وظايف مشخص تعريف کند و آن را به ليست حرکات اين اپ بيفزايد. اين اپ براي مالتي تسکينگ بسيار مفيد است زيرا براي استفاده از هر ژست لزومي به خارج شدن از اپ ها نيست. به لطف اين اپ سوييچ از يک اپ به اپي ديگر تنها با کشيدن انگشت به چپ يا راست صورت مي گيرد.

دسترسي به اپليکيشن ها در هر زماني

اگر مايليد با چند لمس ساده صفحه به اپ هاي مورد علاقه و يا ضروري تان دسترسي بيابيد، GravityBox کارتان را راه مي اندازد. به لطف اين افزونه، مي توانيد تا سقف 12 اپليکيشن را در يک لانچر کوچک که با فشردن نوار ابزار هدايت باز مي شود بگنجانيد. از آن جايي که اين نوار ابزار همواره قابل مشاهده است، براي دسترسي به اپ هاي قرار گرفته در اين لانچر دو اشاره ساده کافي است.

مشاهده اپ هاي در حال اجرا

اگر اپ هاي بسياري را اجرا کنيد و مدام بين آن ها جا به جا شويد، برخي از آن ها به فعاليت شان در پس زمينه ادامه مي دهند و منابع سخت افزاري گجت تان را اشغال مي کنند.

با به روز رساني اندرويد به مارشمالو، با فشردن کليد مربوط به اپ هاي اخير، ليستي از اپ هايي که اخيرا باز کرده ايد نمايش داده خواهند شد و نه آن هايي که هنوز در حال اجرا هستند. اما با استفاده از اپليکيشن Recently تنها اپ هايي که هنوز در حال اجرا هستند ليست خواهند شد. به اين ترتيب مي توانيد اپ هايي که براي آزاد شدن منابع سخت افزاري بايد بسته شوند را شناسايي کنيد.

شخصي سازي نوار ابزار هدايت و وضعيت

با بهره گيري از افزونه GravityBox مي توانيد تغييرات بسياري در نوار ابزار وضعيت گجت تان ايجاد کنيد. مي توانيد آيکن باتري را تعويض کنيد، مکان آيکن ساعت را جا به جا کنيد، آيکن بلوتوث را حتي در صورت روشن بودن پنهان کرده و مانع نمايش اعلانات شويد. صد البته که مي توانيد رنگ اين نوار را هم به کل عوض کنيد.

همين افزونه به شما اجازه خواهد داد تا رنگ آيکن هاي نوار هدايت را تغيير دهيد. اگر مايل به شخصي سازي بيشتري هستيد، با SoftKeyZ مي توانيد حتي خود آيکن هاي اين نوار را هم به کل عوض کنيد. اين اپليکيشن صد ها آيکن از پيش تعريف شده براي اختصاص دادن به نوار ابزار هدايت دارد، اما به کاربر اجازه مي دهد که در صورت تمايل آيکن هاي دلخواهش را در اين نوار قرار دهد.

انيميشن بوت

يکي از ساده ترين و جالب ترين شيوه هاي شخصي سازي گجت ها، تغيير انيميشن بوت شدن آن ها است. کاربران اين سيستم عامل مي توانند انيميشن هاي مختلفي در فروم ها پيدا کنند و يا با نصب اپليکيشن Boot Animations کارشان را راحت کنند. اين اپ گزينه هاي بسياري را پيش روي کاربران مي گذارد و نصب هر انيميشن هم چند لمس انگشت ساده مي طلبد.

ايموجي هاي جديد

هر ديوايسي مجموعه از ايموجي هاي خودش را دارا است. معني و مفهوم آن ها يکسان است اما ممکن است که شکل خاص خودشان را داشته باشند. برخي از گجت ها هم ايموجي هايي دارند که در ديگر ديوايس ها پيدا نمي شوند و اگر هم ديوايسي از آن ها پشتيباني نکند به درستي به نمايش در نمي آيند.

با اپليکيشن Emoji Switcher مي توانيد ايموجي هاي اپل، سامسونگ، ال جي و گوگل را به ديوايس خود بيافزاييد. اگر بسياري از دوستان شما از ديوايس هاي اپل استفاده مي کنند نصب اين اپليکيشن مي تواند مفيد باشد.

ديگر چه روش هايي براي شخصي سازي ديوايس ها روت شده مي شناسيد؟ آن ها را در بخش نظرات با ما و ساير کاربران ديجياتو به اشتراک بگذاريد.
پایان رمانتون رو اینجا اعلام کنین

http://forum.iranroman.com/showthread.php?tid=129070&pid=782078#pid782078
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاهش ۵۱میلیارد دلاری ارزش فیس‌بوک و توئیتر صنم بانو 0 104 ۲۶-۱۰-۹۹، ۰۷:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  باز کردن در فقط با یک حرکت چشم! صنم بانو 0 140 ۱۲-۱۱-۹۶، ۰۷:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این گجت پوشیدنی به بهبود زخم کمک می کند AsαNα 1 63 ۰۲-۱۱-۹۶، ۰۶:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
fatemeh . R (۱۵-۰۵-۹۵, ۰۷:۳۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان