ارسالها: 12,033
موضوعها: 4,969
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار:
13,549
سپاسها: 9610
10878 سپاس گرفتهشده در 4603 ارسال
11.كاسرول صبحانه فرانسوي
ابتداپنج فنجان خمير نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن كنيد. در يك ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با يك قاشق چايخوري وانيل ، يك چهارم فنجان شكر ، يك چهارم قاشق چايخوري نمك و يك و نيم فنجان شير مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد. بعد يك قاشق چايخوري كره مارگارين را ذوب كنيد و روي مخلوط تخم مرغ بريزيد سپس دو قاشق غذا خوري گردوي پودر شده و دو قاشق غذاخوري كشمش را روي مخلوط خوب پخش كنيد سپس آن را به مدت 15 دقيقه در فر 170درجه قرار دهيد تا كاملا برشته و طلايي رنگ شود.
مدت زمان آماده سازي 15 دقيقه
مدت زمان پخت 15 دقيقه
ارسالها: 12,033
موضوعها: 4,969
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار:
13,549
سپاسها: 9610
10878 سپاس گرفتهشده در 4603 ارسال
13.نان تخم مرغي
5 نان تست را بردارید و از میان آنها یك دایره جدا كنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و كف آن را كمی با كره چرب كنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخممرغ را با مقدار دلخواه نمك و فلفل هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود. وقتی تخممرغ در اثر حرارت خودش را كاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دايره اي را كه از نان جدا كرده ايد كنار تست ها بگذاريد.
مدت زمان آماده سازي 3 دقيقه
مدت زمان پخت 4 دقيقه
ارسالها: 12,033
موضوعها: 4,969
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار:
13,549
سپاسها: 9610
10878 سپاس گرفتهشده در 4603 ارسال
14.تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
فر را با دمای 175 درجه روشن كنيد تا گرم شود. يك پيمانه سس گوجهفرنگی را داخل چهار عدد کاسه یک نفره مناسب فر تقسیم كنيد. سپس با دقت داخل هر یک از این کاسهها یک تخم مرغ بشكنيد طوری که زرده آنها درسته بماند.بعد روی هر کدام يك قاشق غذاخوري روغن زیتون بريزيد و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشيد. کاسهها را به مدت 8 دقیقه داخل فر داغ بگذاريد تا سفیده آنها سفت شود ولی زرده نرم بماند. حال برشهای نان را داخل فر داغ بگذاريد تا دو طرف آنها برشته شود. 1حبه سیر را بر سر یک چنگال بزنید و آن را روی سطح نانها بماليد. سپس کمی روغنزیتون رویسطح نانها بريزيد و به همراه تخم مرغها سرو كنيد.
مدت زمان آماده سازي 3 دقيقه
مدت زمان پخت 8 دقيقه
ارسالها: 12,033
موضوعها: 4,969
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار:
13,549
سپاسها: 9610
10878 سپاس گرفتهشده در 4603 ارسال
16.املت گوشت و تخم مرغ
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد 200 گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید.
مدت زمان آماده سازی 5 دقیقه
مدت زمان پخت 8 دقیقه
ارسالها: 12,033
موضوعها: 4,969
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار:
13,549
سپاسها: 9610
10878 سپاس گرفتهشده در 4603 ارسال
18.املت پنیر
5 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. کمی نمک ، فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.تابه مناسبی را که لبه آن تقریبا دو و نیم سانتی متر باشد روی آتش بگذارید و سه قاشق روغن در تابه بریزید و بگذارید تا داغ شود. حالا مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و در آن را بگذارید.دو قاشق غذا خوری پنیر گرویر با یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده را داخل املت ریخته بعد املت را با یک چنگال و کفگیر به دقت لوله کنید.صبحانه شما آماده سرو است.
مدت زمان آماده سازی 5 دقیقه
مدت زمان پخت 5 دقیقه
ارسالها: 12,033
موضوعها: 4,969
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار:
13,549
سپاسها: 9610
10878 سپاس گرفتهشده در 4603 ارسال
19.تخم مرغ تند
برای آماده سازی این روش لازم است 5 عدد تخم مرغ را بگذارید خوب آبپز شود.بعد از پوست كندن تخم مرغ ها آنها به صورت عمودي برش دهيد و زرده را به آرامي از داخل آن خارج كنيد. زرده را نرم و خمیری كنيد و با مایونزو مقداري نمك و فلفل مخلوط کنید. برای مزه دار کردن به آن مقداری خامه ترش اضافه کنید. حالا زرده طعم دار شده را داخل سفيده ها بريزيد .يك عدد فلفل سبز تند و يك عدد فلفل قرمز تند را به صورت حلقه اي برش دهيد و روي زرده ها را با فلفل ها تزئين كنيد.صبحانه شما به همراه 5 عدد نان تست آماده است.
مدت زمان آماده سازي 2 دقيقه
مدت زمان پخت 7 دقيقه