admin
(مدیر کل سایت)
مدیر کل سایت

تاریخ تولد: تعیین نشده
زمان محلی: 12-09-26 ، 09:10 AM
آمار: آفلاین

یادداشت های پروفایل اطلاعات انجمن کاربر اطلاعات تماس اطلاعات اضافی کاربر امضای کاربر آخرین بازدید کنندگان و لیست دوستان
یادداشت ها (مجموع 645)
rainy girl (۱۱-۰۶-۹۹ - ۰۲:۱۳ ب.ظ)
سلام من بعد سالها به ایران رمان سر زدم میخوام نوشته های قبلیمو پاک کنم (چون به نظرم خیلی مسخره ان) چطور میتونم رمانی که گذاشتم رو پاک کنم؟ 
الی نجفی (۰۴-۰۶-۹۹ - ۰۸:۲۵ ق.ظ)
درود ادمین عزیز 
​​​​​​در. قسمت تایپ رمان یک رمان نیمه کاره هست که قصد پاک. کردن آن را دارم لطفا توضیح دهید چگونه امکان پذیر میشود ؟
سپاس
هویدا مهرزاد (۱۶-۰۵-۹۹ - ۱۲:۴۷ ب.ظ)
سلام.ببخشید من میخواستم نام کاربری م رو تغییر بدم و اسم واقعی خودم رو بذارم تا برای نوشتن رمان به مشکل برنخورم....میشه کمکم کنید؟
الی نجفی (۰۸-۰۵-۹۹ - ۰۸:۰۹ ب.ظ)
سلام و درود 
من به قسمت ارسال موضوع در تایپ رمان کاربران انجمن رفتم اما موفق به ثبت مطلب نبودم میخواستم بپرسم مشکل از کجاست آیا من مدتی فعال نبودم پروفایل من به حالت تعلیق در آمده ؟
mahour. m (۰۷-۰۵-۹۹ - ۰۱:۱۰ ب.ظ)
سلام من رمان پدرجوان رو ازتوسایت میخوندم امافقط تاپارت 12 بود وگفته شده بود که اگه بعقیه رمانو میخواید بخونید باید عضو این انجمن بشیم واز یکی ازمدیران بخوایم که بعقیه رمانو دراختیارمون بزارن  انامن هرکاری میکنم ادامه رمانوپیدانمیکنم من  الان باید چیکارکنم!!!تروخداکمکم کنید رمان خیلی قشنگیه دوست دارم تااخرش بخونم  اگه ادامه داستان موجود نیس لطفااطلاع بدید تابدونم