یادداشت های پروفایل
اطلاعات انجمن کاربر
اطلاعات تماس
اطلاعات اضافی کاربر
امضای کاربر
آخرین بازدید کنندگان و لیست دوستان
| یادداشت ها (مجموع 986) | |
|
|
محمودی (۱۴-۰۶-۹۹ - ۰۴:۳۱ ب.ظ) |
|
مرسی عزیزم. ایمیلت الان برام اومد منم اجازه ی مشاهده دادم. فکر کنم دیگه مشکلی نباشه. |
|
|
|
sadaf (۱۴-۰۶-۹۹ - ۰۲:۵۸ ب.ظ) |
اینم لوگوی انجمن
|
|
|
|
sadaf (۱۴-۰۶-۹۹ - ۰۲:۵۷ ب.ظ) |
|
نحوه آپلود عکس :چکونه یک عکس را از کامپیوتر و یا از موبایل در انجمن قرار دهیم: اگه بخواهیم عکسی را از توی کامپیوتر یا از توی موبایل در انجمن قرار دهیم باید آپلودش کنیم. برای اینکه بخواهیم یک عکسی رو آپلودکنیم باید بریم توی یک سایت آپلود حتما دقت کنید که سایت آپلود مطمئن وخوبی رو انتخاب کنید الان این یک سایت آپلوده: https://www.uplooder.net/ روی دکمه آپلود فایل از کلیک کنید وعکس مورد نظر را از کامپیوتر انتخاب کنید . بعد از این کار لینکش براتون میاد لینک مستقیم همان آدرسی هست که باید کپی بگیرید و بیارین بزارین تو مربع کوه و خورشید بعد از اینکه لینک مستقیم عکس رو گذاشتید در مربع کوه وخورشیدی دکمه ارسال رو میزنید و عکس مورد نظر شما ظاهر میشه کلش همینه |
|
|
|
محمودی (۱۴-۰۶-۹۹ - ۰۵:۲۵ ق.ظ) |
|
مینا جون دوباره سلام. داخل جیمیلم یه نفر اومد که اسمش رو اینطوری نوشته بود:Zahrazahra نمیدونم یه چی تو همین مایه ها بود،لینک عکس منو هم داشت،واسه همین گفتم حتما از انجمنه. اجازه دسترسی به عکسو بهش دادم. مرسی عزیزم❤🙏 |
|
|
|
sadaf (۱۴-۰۶-۹۹ - ۱۲:۵۸ ق.ظ) |
| http://forum.iranroman.com/Thread-%DA%86...9%85%D8%9F | |
| اطلاعات انجمن minaa | |
| تاریخ عضویت: | ۲۹-۰۶-۹۷ |
| آخرین ورود: | ۲۹-۰۵-۵، ۰۴:۳۴ ق.ظ |
| مجموع ارسالها: | 2,862 (0.99 ارسال در روز | 0.35 درصد از کل ارسالها) (یافتن کل ارسالها) |
| مجموع موضوعها: | 900 (0.31 موضوع در روز | 0.67 درصد از کل موضوعها) (یافتن کل موضوعها) |
| مدت زمان آنلاین بودن: | 1 ماه, 2 هفته, 11 ساعت, 5 دقیقه, 31 ثانیه |
| معرفی شده توسط: | N/A |
| تعداد کاربرهای معرفی کرده: | 3 |
| اعتبار: | 7,910 [جزییات] |
| یادداشت ها | 2919 (1671 ارسال شده | 1248 دریافت شده) |
| اطلاعات تماسِ minaa | |
| رایانامه: | ارسال یک رایانامه به minaa. |
| پیام خصوصی: | ارسال یک پیام خصوصی به minaa. |
| اطلاعات اضافی دربارهی minaa | |
| جنسيت: | Female |
| علاقه مندی ها: | گیتار نقاشی و مطالعه |
| شغل: | محصل و نقاش |
| كتاب مورد علاقه: | آبنبات هلدار |
| وضعيت تاهل: | بی خی خی |
| محل زندگی: | مشهدیُم یَره |
| بيوگرافی: | این نه منم من نه من منم من :) |
| مدل گوشي : | ندارم |
| امضای minaa |
چگونه خضر نشد خسته از گذشتن عمر؟! که عمر بگذرد اما... به دلبخواه تو نه... . سجاد شهیدی |
|
|||