ایران رمان

نسخه‌ی کامل: روش پخت مارچوبه با ژامبون
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 5t1y9wetv2.jpg]
مواد لازم برای ۶ نفر:
ژامبون ورقه شده یک اندازه۶ ورق
کنسرو مارچوبه۱ قوطی متوسط
سس مایونز ۱ لیوان
نعنا و ترخان خورد شده۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته شده سفت۳ عددبرگ
مغز کاهو
به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند
طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.