مواد لازم برای ۶ نفر:
ژامبون ورقه شده یک اندازه۶ ورق
کنسرو مارچوبه۱ قوطی متوسط
سس مایونز ۱ لیوان
نعنا و ترخان خورد شده۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته شده سفت۳ عددبرگ
مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند
کنسرو مارچوبه۱ قوطی متوسط
سس مایونز ۱ لیوان
نعنا و ترخان خورد شده۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته شده سفت۳ عددبرگ
مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند
طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.
چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـ♥ــمـ
بـﮧ هــَـ♥ــوآی تـُـو