ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 94462e25e801.jpg]
مواد لازم :
آرد
۲۲۵ گرم
کره
۱۸۵ گرم
شکر
۱۱۰ گرم
زرده تخم مرغ
یک عدد
وانیل شکری
نصف ق چ
گردوی چرخ شده
۵۰ گرم
بیکینگ پودر
یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.
سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.
مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.
نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.
ممنـــــــــــــونم عـــــــــزیزمmara
مرسی .من هنر شیرینی پزی خیلی دارم.حتما اینو میپزم[عکس: mara.gif]