ایران رمان

نسخه‌ی کامل: اخبار مربوط به قیمت / وضعیت سکه - ارز در بازار
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
لطفا خبر رو بروز كنيد....azsx
(۰۱-۰۹-۹۳، ۱۰:۳۰ ق.ظ)محمد رضا نوشته: [ -> ]لطفا خبر رو بروز كنيد....azsx


دوست عزیز اگر توجه کنید اخبار تا یک اذر به روز شد

لطفا اسپم نزنید و با توجه به اخرین پست متوجه اخبار به روز شده میشید
روزنامه دنیای اقتصاد: دیروز قیمت دلار 5 تومان کاهش یافت تا چهارمین هفته نوسان در بازه 3250 تا 3265 تومان آغاز شده و هفتمین روز با قیمت بین 3250 تا 3255 تومان به پایان برسد. نکته جدید در بازار دیروز، افزایش فاصله بین نرخ‌های خرید و فروش صرافی‌ها بود که از نبود تصویر مشخص نسبت به شرایط انتظاری پیش رو و احتیاط معامله‌گران حکایت داشت.

همچنین در شرایط رکود معاملات، قیمت سکه نیز برخلاف جهت اونس حرکت کرد تا حباب حدودا منفی 10 هزار تومانی در قیمت سکه ایجاد شود و احتمال افزایش قیمت سکه امروز (یکشنبه) وجود داشته باشد. در این شرایط، بانک مرکزی نیز با افزایش 3 تومانی، قیمت دلار مرکز مبادلات را به بالای 2680 تومان رساند.

احتیاط در فاصله‌گذاری قیمتی


دیروز، قیمت دلار در بازار آزاد تهران با کاهشی جزئی همراه بود تا پس از سه هفته نوسان قیمتی در بازه 3250 تا 3265 تومان، در نخستین روز از چهارمین هفته نیز، قیمت در کف این بازه نوسانی قرار بگیرد و بازار، توان شکستن سطح حمایتی 3250 تومان را نداشته باشد. این در حالی است که در بازار دیروز، پدیده قابل توجهی که به چشم می‌خورد افزایش فاصله خرید و فروش ارز در برخی از صرافی‌ها بود.

با وجود اینکه نرخ غالب فروش دلار در بازار دیروز، 3250 تومان بود، اما بعضی از صرافی‌ها قیمت‌های چند تومان بالاتر را برای فروش درج کرده بودند ولی موضوع جالبی که به چشم می‌خورد قیمت‌های نسبتا پایینی بود که از طرف صرافی‌ها برای خرید دلار اعلام می‌شد و نرخ‌های نزدیک به 3230 تومان برای خرید درج می‌شد. امری که از «افزایش فاصله نرخ‌های خرید و فروش ارز در بازار آزاد ارز» حکایت داشت.

به گفته کارشناسان، در شرایط فعلی و در وضعیتی که هیچ خبر قابل اتکایی از نتیجه مذاکرات مخابره نمی‌شود، فعالان بازار نیز تصمیم گرفته‌اند با محافظه‌کاری بیشتری دست به فعالیت بزنند. یکی از نشانه‌های این احتیاط نیز افزایش فاصله نرخ‌های خرید و فروش بوده است. از طرفی، قیمت فروش همچنان داخل بازه نوسانی 15 تومانی سه هفته اخیر (قیمت بین 3250 تا 3265) تومان مانده‌است و هیچ کس، ریسک قیمت‌های فروش بالاتر یا پایین‌تر از این بازه را نمی‌پذیرد.

از طرفی هم، قیمت خرید به 3230 تومان کاسته شده است تا در شرایطی که به‌نظر می‌رسد عرضه چندانی هم از طرف مشتریان صرافی‌ها، صورت نمی‌گیرد، این گروه با خرید ارز کمتر دچار ضرر احتمالی شوند و البته، کمی هم جاذبه برای دریافت ارز ایجاد کنند. گفته می‌شود نبود معاملات در شرایط کنونی نیز، به این وضعیت دامن زده است.

دامنه نوسان 5 تومانی

دیگر موضوع جالبی که در قیمت‌های دلار یک هفته گذشته به چشم می‌خورد، کاهش شدید دامنه نوسانی دلار است. در سه هفته گذشته، قیمت دلار در یک بازه نوسانی 15 تومانی (3250 تا 3265 تومان) سیر کرده که از آرامش شدید بازار دلار در این مدت حکایت داشت. با این حال، بررسی‌ قیمت‌های یک هفته گذشته نشان می‌دهد دامنه نوسان قیمت‌ها در بازار دلار، حتی از 15 تومان نیز کمتر شده و به حدود 5 تومان رسیده است. از روز یکشنبه هفته گذشته تا دیروز (به مدت 7 روز)، قیمت غالب در بازار ارز، نرخ‌های 3250 تومان و 3255 تومان بوده است. امری که در مقایسه با شرایط سه سال گذشته بازار دلار، تا حدودی باورنکردنی به‌نظر می‌رسد و می‌توان آن را به انجماد قیمت‌ها تشبیه کرد.

تعلیق معاملات در هفته مذاکرات

به گفته صرافان، در روزهای گذشته و با نزدیک شدن به موعد دوشنبه، 3 آذر، به‌طور محسوسی از حجم معاملات ارزی در بازار کاسته شده است. موضوعی که گویا در بازار سکه، بیشتر مشهود بوده است. یکی از نشانه‌های رکود معاملات در بازار سکه، انحراف قابل توجه تغییرات قیمتی این کالای گرانبها در مقایسه با اونس بوده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در ماه‌های گذشته و با شرایط معمول معاملات سکه، قیمت‌های این کالا با تناسب خوبی، با پیروی از تغییرات دو عامل اثرگذار یعنی دلار و اونس ثبت می‌شد، اما به‌نظر می‌رسد در هفته‌های اخیر، از شدت این تناسب تا حد زیادی کاسته شده است؛ به‌طوری که در شرایط ثبات قیمت دلار، نوسان‌های افزایشی اونس به رشد جزئی قیمت سکه (ایجاد یا تشدید حباب منفی) منجر شده است و به‌طور متقابل، ریزش‌های ناگهانی قیمت اونس نیز، به کاهش‌های اندک در بهای سکه (شکل‌گیری حباب مثبت) منجر شده است. رفتاری که پیش از این، با چنین شدتی مواجه نمی‌شد و رکود معاملات، علت اصلی بروز آن قلمداد می‌شود.

رشد ارز رسمی در سایه

پدیده قابل توجه دیگر در بازار دلار، افزایش سه تومانی قیمت دلار رسمی (مرکز مبادلات بانک مرکزی) در مقایسه با قیمت روز پنج‌شنبه این نهاد بوده است. امری که موجب عبور قیمت دلار رسمی از سطح 2680 تومان شده است. به‌نظر می‌رسد ثبات و آرامش این روزهای بازار ارز، فرصت نسبتا مناسبی به بانک مرکزی برای اصلاح نرخ‌های رسمی ارز داده است و به‌ویژه در روزهای اخیر، بانک مرکزی تمایل بیشتری برای استفاده از این موقعیت (افزایش نرخ رسمی در سایه آرامش بازار غیررسمی) از خود نشان داده است.

در آبان‌ماه، بانک مرکزی نرخ رسمی خود را 9 تومان افزایش داد که با احتساب دیروز، تغییر قیمتی یک‌ماهه به 12 تومان می‌رسد. با وجود بهبود قیمت‌گذاری نرخ رسمی از سوی بانک مرکزی در روزهای گذشته، کارشناسان معتقدند هنوز سیاست ارزی بانک مرکزی استحکام و جهت‌گیری اصولی خود را در راستای تعادل‌بخشی به بازار ارز و البته، تجارت خارجی کشور، پیدا نکرده است. بر اساس این تحلیل‌ها، نرخ تعادلی ارز باید در سطحی تعریف شود که به تولیدات کشور جهت صادرات، مشوق و انگیزه کافی را بدهد و با تعادل ایجاد شده، بازار نیز در برابر نوسان‌های هیجانی و روانی، واکسینه شود.

حباب منفی 10 هزار تومانی سکه

بازار سکه نیز دیروز خالی از لطف نبود و در شرایطی که به‌نظر می‌رسد مختصات بازار بیش از گذشته حالتی «ویژه» پیدا کرده، سکه نیز در یکی از موارد کم‌سابقه در رفتارهای چند ماه اخیر خود، با وجود «افزایش قیمت اونس» و «کاهش ناچیز قیمت دلار»، با افت قیمت مواجه شد. دیروز قیمت هر اونس معادل با قیمت بسته شدن روز جمعه (1202 دلار) بود که نسبت به قیمت پنج‌شنبه، حدود 10 دلار افزایش نشان می‌داد. قیمت دلار نیز در حدود متوسط نرخ یک هفته گذشته قرار داشته است و تغییر شدیدی که توان اثرگذاری بر سکه داشته باشد، از خود نشان نداده است.

با این حال، دیروز با وجود اینکه انتظار می‌رفت قیمت سکه با افزایش مواجه شود، با حدود دو هزار تومان کاهش به 914 هزار تومان رسید تا حباب منفی 10 هزار تومانی، در بهای هر سکه تمام طرح جدید ایجاد شود (قیمت بازاری سکه حدود 10 هزار تومان از ارزش طلای موجود در آن، کمتر است). انتظار می‌رود با ثبات نرخ اونس در بازار امروز و تداوم شرایط آرام بازار دلار، امروز نرخ سکه به میزان کمی افزایش پیدا کند تا بخشی از حباب منفی ایجاد شده، با افزایش نرخ بازاری سکه پر شود.
پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر: در آخرین معاملات بازار سکه و طلای تهران ؛ هر قطعه سکه تمام ۹ میلیون و ۱۴۰ هزار ریال، نیم سکه ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال ، ربع سکه ۲ میلیون و ۶۳۰ هزار ریال و هر گرم طلای ۱۸ عیارهم ۹۳۷ هزار ریال قیمت گذاری شد.

در آخرین معاملات هفتگی بازارهای جهانی فلزات گرانبها ، بهای هر اونس طلا با 7 دلار و 60 سنت افزایش به 1203 دلار و 10 سنت رسید . هر اونس نقره با 20 سنت افزایش، 16 دلار و 55 سنت ، هراونس پلاتین با 18 دلار افزایش ، 1232 دلارو هر اونس پالادیوم با 22 دلار افزایش ، 795 دلار فروخته شد.

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار تهران صبح یکشنبه دوم آذر 1393:

[عکس: 399315_286.jpg]

[عکس: 399316_243.jpg]
قیمت طلا به کدام جهت میرود؟


خبرگزاری ایسنا: بازار طلا با در پیش بودن نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، آمار تورم منطقه یورو و همچنین تعطیلات در آمریکا شاهد نوسان بالایی در هفته جاری خواهد بود.

در شرایطی که هر اونس طلا روز پنج شنبه تحت تاثیر صعود دلار به 1187 دلار کاهش یافته بود، روز جمعه بهای هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر در بازار نیویورک به 1197 دلار افزایش یافت و افزایش قیمت این فلز در یک هفته گذشته را به 1.02 درصد رساند.

این فلز ارزشمند ماه گذشته 3.3 درصد نزول کرد و هفتم نوامبر به 1130 دلار رسید که پایین‌ترین قیمت در چهار سال گذشته بود. این ریزش شدید قیمت باعث شد تحلیلگران و معامله‌گران پیش بینی کنند طلا ممکن است تا پایان سال برای نخستین بار از سال 2009 تاکنون به 1000 دلار در هر اونس سقوط کند.

در نظرسنجی طلای هفتگی کیتکونیوز، از میان 36 شرکت کننده 23 نفر پاسخ دادند که 14 نفر آنها افزایش، شش نفر کاهش و سه نفر ثابت ماندن یا عدم تغییر قیمت‌های طلا در هفته جاری را پیش بینی کردند. حاضران بازار شامل معامله‌گران شمش طلا، بانک‌های سرمایه گذاری، معامله‌گران معاملات آتی و تحلیلگران چارت فنی هستند.

طلا هفته گذشته شاهد معاملات پرنوسانی بود و آخر هفته را با قیمت بالاتر و همچنین سومین افزایش قیمت هفتگی پشت سرگذاشت. به گفته معامله گران، کاهش غیرمنتظره نرخ بهره در چین از قیمت این فلز زرد پشتیبانی کرد. بانک مرکزی چین نرخ وام دهی یک ساله را با 40 واحد کاهش، به 5.6 درصد و همچنین نرخ سپرده یک ساله را با 25 واحد کاهش، به 2.75 درصد رساند.

انتشار این خبر و همچنین آغاز برنامه خرید اوراق قرضه بانک مرکزی اروپا که در راستای تحرک بخشیدن به رشد اقتصاد ضعیف و شکننده این منطقه اجرا می‌شود، باعث شد با وجود افزایش ارزش دلار طلا صعود کند و به بالای 1200 دلار برسد.

به گفته تحلیلگران، موفقیت طلا در صعود به بالای سطح 1200 دلار برخی از سرمایه گذاران را به خرید طلا ترغیب کرد.

اما هفته جاری با پایان مهلت معاملات خرید و فروش طلای دسامبر بازار کامکس نیویورک در روز دوشنبه، طلا ممکن است شاهد معاملات بالایی باشد. همچنین پیش از برگزاری همه پرسی طلا در سوییس که 30 نوامبر خواهد بود هم ممکن است معاملات این فلز افزایش پیدا کند. در این همه پرسی تصمیم گرفته خواهد شد که بانک مرکزی این کشور باید میزان طلای ذخایرش را از 7.8 درصد کنونی به 20 درصد افزایش دهد یا خیر.

پس از رصد معاملات خرید و فروش بازار نیویورک در ابتدای هفته، تحلیلگران به نظاره آمار تورم منطقه یورو می نشینند که پایین باقی مانده و از طلا پشتیبانی نمی‌کند. آمار تولید ناخالص داخلی سه ماهه سوم آمریکا نیز قرار است منتشر شود که تحلیلگران انتظار دارند نسبت به 3.5 درصد اعلام شده در برآورد مقدماتی تغییری نداشته باشد. همچنین آمار تولید ناخالص داخلی منطقه یورو و هند که مصرف کننده بزرگ طلای جهان است، مورد توجه معامله‌گران قرار خواهد گرفت.

روز پنج شنبه نیز تعطیلات شکرگذاری در آمریکا است و بازارها تعطیل خواهند بود. حجم معاملات تا روز پنج شنبه ممکن است کاهش پیدا کند اما بازارها روز جمعه طبق روال فعالیت خواهند کرد
خبرگزاری مهر: جدول قیمت انواع سکه و ارز در بازار در روز یکشنبه منتشر شد.

نرخ فروش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم امروز یکشنبه در بازار 913 هزار و 500 تومان، نیم سکه 460 هزار تومان، ربع سکه 263 هزار تومان و سکه گرمی 168 هزارتومان اعلام شد.

همچنین نرخ هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 93 هزار و 400 تومان و نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی 1203 دلار است.

در همین حال، صرافان بازار ارز نرخ هر دلار آزاد را برای فروش 3236 تومان، هر یورو را 4040 تومان، هر پوند را 5087 تومان و هر درهم امارات را 886 تومان اعلام کردند.

نوع سکه
قیمت بازار
سکه‌تمام‌طرح‌جدید
913500
سکه‌تمام‌طرح‌قدیم
913500
نیم سکه
460000
ربع سکه
263000
گرمی
168000
هر گرم طلای 18 عیار
93400
نوع ارز


دلار
3236
یورو
4040
پوند
5087
درهم
886


پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر: در معاملات امروز بازارهای جهانی فلزات گرانبها ، بهای هر اونس طلا با ۲ دلار و ۸۰ سنت کاهش به ۱۲۰۰ دلار و ۳۰ سنت رسید .

هراونس نقره با 13 سنت کاهش، 16 دلار و 43 سنت، هر اونس پلاتین با 1 دلار کاهش ، 1231 دلار
و هر اونس پالادیوم با 2 دلار کاهش ، 793 دلار فروخته شد.

قیمت طلا ، سکه در بازار تهران دوشنبه 3 آذر:

[عکس: 400189_407.jpg]

[عکس: 400190_497.jpg]
خبرگزاری مهر: قیمت جهانی طلا در پی اظهارات رئیس بانک فدرال آمریکا کاهش یافت.

رئیس بانک فدرال آمریکا در مصاحبه با"فایننشال تایمز" گفت: در رابطه با نرخ تورم در آمریکا نگران نیستیم؛ به دلیل اینکه دلار به بالاترین نقطه قوت خود در 5 سال اخیر رسیده و نرخ تورم نیز زیر 2 درصد هدف‌گذاری شده است.

در همین حال، به دلیل تقویت دلار، تقاضا برای خرید طلا با کاهش روبرو شده است.

در پی اظهارات رئیس بانک فدرال آمریکا، قیمت طلا در بازار معاملات آتی نیویورک برای تحویل در ماه فوریه با 0.2 درصد کاهش به 1196.60 دلار در برابر هر انس رسید.
روزنامه دنیای اقتصاد: در آخرین روز ضربالاجل چهارماهه برای رسیدن به توافق هستهای، قیمت دلار با 15 تومان افزایش مواجه شد. در این روز، فضای بازار ارز نسبت به روزهای قبل تا حدی متفاوت بود و این تفاوت را میشد در رفتار بازیگران رسمی، بازیگران غیررسمی، تراکم فعالان غیررسمی و افزایش دامنه نوسانات روزانه دلار مشاهده کرد.

رفتار بازیگران رسمی

دیروز بازار دلار معاملات خود را با قیمت 3245 تومان آغاز کرد که افزایشی 5 تومانی نسبت به روز یکشنبه داشت. در ادامه روز، شاخص بازار ارز به افزایش خود ادامه داد و در نزدیکیهای ساعت یک بعدازظهر، بهای این ارز با10 تومان افزایش دیگر به 3255 تومان رسید. به این ترتیب دلار، در سومین روز آذرماه بار دیگر از سطح 3250 تومان عبور کرد. نکته جالب بازار دیروز، عدم اجماع قیمتی فعالان رسمی بازار راجع به نرخ خرید دلار بود.

روز قبل قیمت خرید بین بازیگران رسمی بازار بین 3235 تا 3250 تومان قرار داشت. این در حالی است که در روزهای پیشین، تفاوت چندانی بین نرخ خرید این گروه وجود نداشت. بهنظر میرسد رفتار بازیگران رسمی بازار نسبت به ذهنیات و انتظارشان از آینده مذاکرات تفاوت داشت و اجماعی راجع به آینده مذاکرات وجود نداشت. البته در ساعات پایانی کار بازار و با انتشار برخی گزارشها در خصوص جزئیات توافق، نوسانهایی در نرخهای ارز در بازار دیده میشد.

رفتار بازیگران غیررسمی

گروهی از فعالان افزایش 15 تومانی دلار را ناشی از رفتار نوسانگیران و بازیگران غیررسمی بازار میدانند. به گفته آنها، روز یکشنبه تعدادی از این نوسانگیران با پایین آمدن قیمت، در قیمتهای نزدیک به 3230 تومان به خرید دلار پرداختند. دیروز، این دسته از فعالان با افزایش جو روانی در بازار و استفاده از نشانههایی مبنیبر تمدید مذاکرات، سعی کردند دلار خود را با قیمت بالاتری به فروش برسانند. نکته جالب در رفتار این نوسانگیران این است که این گروه نیز چشماندازی نسبت به سرنوشت مذاکرات در روزهای آینده ندارند و به این دلیل تلاش کردند ارز خریداری شده خود را قبل از 3 آذر به فروش برسانند.

افزایش تعداد دلالان

دیروز با افزایش جزئی قیمت، تعداد دلالان و فعالان غیررسمی بهطور محسوسی در بازار منوچهری افزایش یافت. با این حال اکثر این دلالان، بیشتر مشاهدهگر اتفاقات بازار بودند و تمایل چندانی نسبت به خرید و فروش نداشتند. از طرفی گروهی از آنها تحت تاثیر افزایش جزئی قیمت و رفتار نوسانگیران سعی در خرید ارز داشتند. افزایش تحرکات این دسته از فعالان غیررسمی موجب افزایش دامنه نوسانات دلار شد. دیروز قیمت دلار بین این گروه از 3243 تا 3255 تومان نوسان کرد. با وجود افزایش دامنه نوسانات، اکثر دلالان ترجیح میدهند به معاملات روزانه و ساعتی بپردازند و کمتر کسی تمایل به نگهداری طولانیتر ارز به امید سود بیشتر دارد.

افزایش دامنه نوسانات دلار

از ابتدای هفته جاری دامنه نوسانات دلار در هر روز نسبت به روز قبل پنج تومان بالاتر رفته است. دلار در دو روزابتدایی هفته دو نوسان کاهشی 5 و 10 تومانی را تجربه کرد و از 3255 تا 3240 تومان پایین آمد. روز قبل نیز بهای این ارز 15 تومان نوسان کرد و قیمت دلار به بالای 3255 تومان رسید.

برخی تحلیلگران با اشاره به تاثیر اخیر مذاکرات بر افزایش جزئی دامنه نوسانات، اعتقاد دارند با پایان مذاکرات، روند تغییرات قیمتی دلار کمتر خواهد شد. به گفته آنها اثر مذاکرات بر بازار ارز معمولا کوتاه مدت است و پس از گذشت زمانی از اثر این عوامل روانی، بازار به حالت عادی خود بازخواهد گشت. بررسیهای «دنیای اقتصاد» نیز نشان میدهد که با پایان دو دور پیشین مذاکرات، قیمت دلار با تغییر چندانی مواجه نشد و تنها پس از پایان مذاکرات نیویورک بهای این ارز تا حدی بالا رفت.

پس از مذاکرات نیویورک قیمت دلار در دو روز 60 تومان بالا رفت و از 3205 به 3265 تومان رسید. بعضی دیگر از کارشناسان اعتقاد دارند پس از پایان مذاکرات، قیمت ارز بیشتر از عوامل روانی از عوامل بنیادی تاثیر خواهد گرفت. به گفته آنها پس از مذاکرات، تقاضای ارز برای واردات کالاهای تجاری مهمترین عامل تاثیرگذار بر قیمت دلار است. همچنین دیروز هر سکه بهار آزادی به بهای 917 هزار تومان در بازار معامله شد که افزایشی 2 هزار تومانی نسبت به روز پیشین داشت.
پایگاه اطلاع رستانی شبکه خبر: در آخرین معاملات بازار سکه و طلای تهران ؛ هر قطعه سکه تمام ۹ میلیون و ۲۳۰ هزار ریال هر قطعه سکه یک گرمی ۱ میلیون و ۶۹۰ هزار ریال و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۴۵ هزار ریال قیمت گذاری شد.

در معاملات امروز بازارهای جهانی فلزات گرانبها ، بهای هر اونس طلا با 1 دلار و 60 سنت کاهش به 1197 دلار و 70 سنت رسید . هر اونس نقره با 1 سنت کاهش، 16 دلار و 56 سنت هر اونس پلاتین با 8 دلار افزایش، 1213 دلار و هر اونس پالادیوم با 1 دلار افزایش، 796 دلار فروخته شد.

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار تهران صبح سه شنبه، 4 آذر 1393:

[عکس: 401123_927.jpg]

[عکس: 401124_362.jpg]
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15