ایران رمان

نسخه‌ی کامل: آشنایی با روش تهیه‌ی کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 85352416067127131125192110010510638736.jpg]

مواد لازم:

کره یک فنجان + مقداری هم برای چرب کردن تابه

کاکائو (شیرین نباشد) یک دوم فنجان + مقداری هم برای تابه

آرد دو فنجان

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری

نمک یک دوم قاشق چای خوری

شکر یک و یک دوم فنجان

تخم مرغ بزرگ دو عدد + دو عدد زرده

شکلات آب شده 200 گرم

وانیل 1 قاشق چای خوری

سرشیر کم چرب 1 فنجان

طرز تهیه:

* فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ (هر اینچ حدود 2 سانتی متر و نیم است) اطراف ماهی تابه را چرب کنید.

* کاکائو را داخل ماهیتابه بپاشید.

* ته ماهیتابه را با کاغذ پوستی بپوشانید.

* در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، به کینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.

* با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگ‌تر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند.

* زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می‌کنید خوب هم بزنید.

* سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.

* مایه کیک را در ماهیتابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه.

* اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دور تا دور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملاً سرد شود.

* از یک تخته مخصوص کیک پزی دوردار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید.

* یکی از کیک‌ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید.

* از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات‌ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذ