۱۱-۰۸-۹۳، ۱۱:۲۵ ق.ظ
خورش کرفس با لوبیا چشمبلبلی
چی لازم دارم؟
لوبیا را از قبل خیس کنید و چند دقیقه بجوشانید. برگ کرفس خرد شده را با مقداری روغن کنجد تفت دهید، پس از آن ساقه کرفس را به آنها اضافه کنید و مدتی حرارت دهید. حالا باید پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت دهید و بعد هم سبزیهای تفت داده شده را همراه لوبیا، نمک، فلفل، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کنید. مخلوط آماده شده را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیفتد.
فوت کوزهگری
اگر میترسید طبع سرد کرفس کار دستتان دهد، چهار پیمانه نعناع و جعفری خرد شده را همان اول کار به برگ کرفس اضافه کنید تا هم خورشتان خوشعطرتر شود و بهتر جا بیفتد و هم شما را بیحال نکند.
چی لازم دارم؟
- ساقه کرفس: پنج پیمانه
- روغن کنجد: کمی
- لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه
- پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه خورشی: کمی
- برگ کرفس جوان: کمی
- آب لیموترش تازه: کمی
لوبیا را از قبل خیس کنید و چند دقیقه بجوشانید. برگ کرفس خرد شده را با مقداری روغن کنجد تفت دهید، پس از آن ساقه کرفس را به آنها اضافه کنید و مدتی حرارت دهید. حالا باید پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت دهید و بعد هم سبزیهای تفت داده شده را همراه لوبیا، نمک، فلفل، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کنید. مخلوط آماده شده را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیفتد.
فوت کوزهگری
اگر میترسید طبع سرد کرفس کار دستتان دهد، چهار پیمانه نعناع و جعفری خرد شده را همان اول کار به برگ کرفس اضافه کنید تا هم خورشتان خوشعطرتر شود و بهتر جا بیفتد و هم شما را بیحال نکند.