امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دنیا دیوانه شده...!
#1

18 دی 93

روزنامه هفت صبح: انگار همه چیز به هم ریخته شده و هیچ چیز سر جای خودش نیست. در یک ماه گذشته حوادث مختلف تروریستی در شهرهای عموما توریستی کشورهای مختلف رخ داده و دنیا را متحیر کرده است. از همین استانبول که بیخ گوشمان هست بگیرید تا آن سوی دنیا مثل سیدنی و کانادا. روز گذشته هم کشور فرانسه شاهد یک گروگانگیری نفسگیر چندین ساعته بود که شرح کامل آن را در صفحه اول خواندید.

این جا اما می خواهیم به مرور اتفاقات چند هفته گذشته بپردازیم که امنیت و آسایش را از خیلی از نقاط دنیا گرفت و تا مدت ها در سرخط خبرگزاری ها قرار گرفت. در کنار این اتفاقات، برخی کشورهای غربی هم از آب گل آلود ماهی گرفتند و با جوسازی های رسانه ای خود به پروژه اسلام هراسی در میان مردم جهان دامن زدند. این حوادث را مرور می کنیم.

سیدنی، 16 ساعت دلهره در کافه

23 آذرماه امسال (15 دسامبر) شهر سیدنی استرالیا 16 ساعت نفسگیر و پراضطراب را تجربه کرد. در این حادثه یک فرد مسلح وارد یک کافه در مرکز سیدنی شد و تعدادی از کارکنان و مشتریان درون کافه را به گروگان گرفت. در این حادثه 17 نفر گروگاه گرفته شده بودند که ابتدا پنج نفر و بعد از آن هفت نفر فرار کردند و سه نفر از جمله فرد گروگانگیر در جریان درگیری ها کشته شدند. دو کشته شده دیگر این حادثه یک مرد 34 ساله و یک زن 38 ساله بودند.

[عکس: 435245_258.jpg]

برخی منابع اعلام کرده بودند که گروگانگیر با ادعای بمبگذاری در مناطق مختلف شهر، خواستار ارتباط با «تونی ابوت» نخست وزیر استرالیا است. نام فرد گروگانگیر شیخ هارون بود که مشخص شد اصلیت ایرانی داشته و چند سال قبل به استرالیا پناهنده شده بود. پایان ماجرا با شلیک نخستین تیر از طرف شیخ هارون آغاز شد و پلیس پس از شنیدن صدای تیر تصمیم به حمله گرفت.

پلیس از مهمات جنگی و همچنین وسایلی که صدا و نور شدید تولید می کنند برای گیج کردن گروگانگیر استفاده کرد. به این ترتیب گروگانگیر در درگیری ها کشته شد و این گروگانگیری به پایان رسید. مدتی بعد سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی درباره هویت فرد گروگانگیر گفت: «فردی به نام «منطقی» که در سال 75 یک آژانس مسافرتی داشت و از شهروندان کلاهبرداری کرده بود در همان سال به مالزی و سپس به استرالیا فرار کرد و ما در سال 79 موضوع را به پلیس استرالیا اعلام کردیم، اما چون این کشور با ما قرارداد استرداد مجرمان را ندارد، اعلام کرد که نمی تواند این فرد را به کشور برگرداند.»

کانادا، حمله به مجلس

کشور آرام و بدون حادثه کانادا در اوایل آبان ماه امسال (22 اکتبر) شاهد حادثه ای بود که بسیاری از مردم این کشور را در شک و حیرت فرو برد. حادثه ای در قطب گردشگری شهر آتاوا که تا مدت ها به سوژه داغ رسانه های این کشور تبدیل شد و مردم آن با بهت و ناباوری خبرهای مربوط به آن را دنبال می کردند. زیهاف بیبو 32 ساله پس از کشتن یک سرباز کانادایی در نزدیکی بنای یادبود جان باختگان جنگ به سمت ساختمان مجلس کانادا که دفتر نخست وزیری در آن قرار دارد حمله برد. او با گلوله ای دیگر یکی از ماموران انتظامات ساختمان مجلس را زخمی کرد و در ادامه وارد راهرو مجلس شد.

این مهاجم پس از ورود به ساختمان مجلس با ماموران انتظامات و پلیس داخل ساختمان رو به رو و درگیری های بعدی آغاز شد. این درگیری ها با ورود این فرد مسلح به ساختمان، هارپر نخست وزیر این کشور در حال سخنرانی در نشست نمایندگان بود که پس از آغاز تیراندازی، ماموران امنیتی نخست وزیر را به سرعت از ساختمان خارج کردند. خود مهاجم هم در ساعت 9 و 57 دقیقه در محوطه بیرونی کتابخانه مجلس، هدف گلوله یکی از نگهبانان ویژه مجلس کانادا قرار گرفت. در ساعت 11:21 بامداد مرگ مهاجم رسما مورد تایید قرار گرفت. پلیس کانادا چند روز بعد اعلام کرد این فرد مهاجم قبل از حمله، ویدئویی از خود تهیه کرد که نشان دهنده آن است او تحت تاثیر انگیزه های سیاسی قرار داشته است.

نبرد مواد مخدر در بلژیک

در روز دوشنبه 24 آذر، سه مرد مسلح وارد ساختمانی در شهر گنت در شمال غرب بلژیک شده و مردی را گروگان گرفتند. پلیس شهر گنت پس از اعلام گزارش گروگانگیری، تردد عابران اطراف این ساختمان را ممنوع کرد و همچنین از ساکنان ساختمان های اطراف خواست از خانه های خود خارج نشوند. این حادثه به فاصله زمانی کوتاهی پس از گروگانگیری پر سر و صدا در کافه ای در سیدنی رخ داد و مقامات بلژیک در اظهارنظری گفتند این مسئله شاید اقدامی تروریستی نباشد و ظاهرا ارتباطی به آنچه در سیدنی روی داد ندارد. پلیس بروکسل هم با اشاره به این که فقط یک نفر آن هم در فاصله پنجاه کیلومتری شهر بوکسل به گروگان گرفته شده، این اقدام را تروریستی و مرتبط به داعش یا گروه های دیگر ندانست.

این گروگانگیری با دخالت 20 افسر پلیس با بازداشت گروگانگیرها خاتمه یافت. در جریان عملیات پلیس به کسی آسیبی وارد نیامد و 3 گروگانگیر هم خود را تسلیم کردند.

در اکثر اظهارنظرهای انجام شده توسط مقامات شهر گنت گفته شد محل واقعه، منطقه معاملات مواد مخدر است. سخنگوی دادستانی شهر گنت هم با تاکید بر اینکه این واقعه بعد سیاسی یا مذهبی نداشت، گفت: «به اعتقاد ما این اقدام احتمالا به خرید و فروش مواد مخدر مرتبط بود. دو سه نفر از آنها، اخرا، در کار مواد مخدر بوده اند.»

این دومین حادثه از این نوع بود که در طی شش هفته در گنت اتفاق افتاد. شهر گنت 250 هزار نفر جمعیت دارد و در منطقه فلاماندی زبان بلژیک واقع شده است.

سریال حملات در فرانسه

[عکس: 435246_201.jpg]

در روز 30 آذر یک خودرو به عابران پیاده در پنج نقطه از شهر «دیژون» واقع در شرق فرانسه حمله و در مجموع 11 نفر را زخمی کرد. رسانه های فرانسوی در آن هنگام مدعی شدند که این فرد به هنگام نزدیک شدن به عابران، فریاد «الله اکبر» سر داد. برخی از گزارش ها هم حاکی از آن بود که این فرد قصد داشت افسران پلیس را زیر بگیرد. این مرد متولد 1947، به وضوح دچار بی ثباتی بوده و سابقه بستری شدن در بیمارستان روانی را داشت. او را متولد کشور آفریقایی بوروندی و دارای ملیت فرانسوی معرفی کردند که به خاطر ارتکاب جرایم عمومی، نزد پلیس شناخته شده بود.

روش فرد مهاجم نیز مانند آن چیزی بود، که گروه «داعش» از هوادارانش در کشورهای غربی خواسته بود، انجام دهند. این حادثه یک روز پس از آن رخ داد که فردی با رفتاری مشابه، با چاقو به سه افسر پلیس در شهر «ژوله تور» در مرکز فرانسه حمله و یکی از آن ها را مضروب کرد. این مهاجم نیز که جوانی 20 ساله بود به ضرب گلوله پلیس کشته شد.

فرانسه که یکی از اصلی ترین حامیان گوه های تروریستی فعال در سوریه است از مدتی پیش به بهانه احتمال بازگشت اتباع خود که برای پیوستن به تروریست ها به عراق و سوریه سفر کرده اند، تدابیر امنیتی را تشدید کرد. در آن روزها فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه از دستگاه ها دولتی خواست «بالاترین میزان هوشیاری» را حفظ کنند و دچار استرس نشوند. از سویی برنار کازنوف وزیر کشور فراسنه خواستار «احتیاط» و در عین حال «خویشتن داری» شد.

بمب گذاری یک زن در استانبول

محله سلطاناحمد که جزو مناطق تاریخی و از جاذبه های گردشگری شهر استانبول و روزانه میزبان ده ها توریست خارحی است در روز سه شنبه 13 دی، شاهد یک بمب گذاری در یک مقر پلیس بود. در این انفجار علاوه بر کشته شدن یک نفر، افسری دیگر نیز مجروح شد. عامل این بمب گذاری، یک زن بود که به زبان انگلیسی حرف می زد و به بهانه اعلام مفقودی یک کیف پول به مقر پلیس وارد شده بود. بمب گذار انتحاری با خود دو بمب حمل می کرد که یک از آن دو خنثی شد.
پس از آن بود که یک گروه مارکسیست- لنینیست به نام جبهه آزادی بخش خلق انقلابی مسئولیت بمب گذاری انتحاری را بر عهده گرفت.

[عکس: 435247_252.jpg]

یک هفته پیش از این حمله نیز به سوی پلیس در نزدیکی دفتر نخست وزیری نارنجک پرتاب شد. عامل این اقدام بازداشت شد و جبهه آزادی بخش خلق انقلابی مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

از آغاز گفت و گوهای دولت ترکیه با نمایندگان حزب کارگران کردستان موسوم به پ کاکا در سال 2012 میلادی، حملات انتحاری در این کشور به ندرت دیده می شد.

دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
نظر خاصی ندارم ولی یه مقدار برام ترسناکه.....
داستان کوتاه:
رمان (درحال تایپ):
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
کلا دنیا تو جنگه

فقط با ظهور اقا درست میشه
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسرائیل: آماده حمله به ایران شده‌ایم صنم بانو 1 129 ۱۹-۰۸-۱، ۱۱:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  روزی که عربستان دنیا را شوکه کرد صنم بانو 0 99 ۱۹-۰۴-۱، ۰۸:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  وزیر کشور: دنیا بدون جمهوری اسلامی، ظلمات بود صنم بانو 1 150 ۲۳-۰۸-۰، ۰۴:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
نويد (۰۲-۰۷-۹۴, ۰۱:۲۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان