امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردور بادنجان حصيري
#1
مواد لازم

بادنجان (متوسط) 8 عدد (880 گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
روغن (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده (مخلوطی از گوساله و گوسفند) 400 گرم
پیازداغ 3 قاشق سوپ خوری (15 گرم)
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای خوری (3 گرم) (در دو مرحله)
ادویه کاری 1 قاشق چای خوری (3 گرم)
رب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه (60 گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 2 قاشق سوپ خوری (در دو مرحله)
آب 1 پیمانه (160 میلی لیتر)
پنیر گودا (رنده شده) 150 گرم
ماست چکیده مقداری برای تزیین
....................................
طرز تهیه

1. بادنجان ها را از طول به صورت ورقه های نازک (به ضخامت 2 تا 3 میلی متر) برش دهید. نمک زده و به مدت یک ساعت در صافی قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس بشویید و کاملاً خشک کنید.
2. بادنجان های ورقه شده را در مقداری روغن سرخ کرده و پس از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافه آن گرفته شود.
3. گوشت را با مقداری روغن تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود. سپس پیاز داغ، نیمی از زردچوبه، ادویه کاری، نیمی از رب گوجه فرنگی، نیمی از زعفران و مقداری نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید، سپس نیم پیمانه آب را اضافه کنید تا گوشت بپزد و آب آن کاملاً تبخیر شود.
4. دو ورق از بادنجان ها راروی هم قرار دهید. یک قاشق از مواد آماده شده را وسط آن ریخته و به صورت بقچه ببندید، تمامی بادنجان ها را نیز به همین صورت آماده کنید.
5. باقیمانده رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس بقیه زردچوبه، ادویه کاری، مقداری نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید. نیم پیمانه آب و زعفران را اضافه کنید تا سس یکدست شود.
6. ته ظرف های موردنظر مقداری سس ریخته و بادنجان های حصیری را روی آن ها بچینید. سپس پنیر رنده شده روی آن بریزید.
7. ظرف ها را در طبقه وسط فری که با حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده اید، به مدت 30 الی40 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. می توانید روی آن را با سس کچاپ (سس قرمز) تزیین کنید.

گوش های سنگین بهانه اند
حرف های ما شنیدنی نیستند ..
گاهی !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش بامیه و بادنجان varesh 1 321 ۱۹-۰۹-۹۳، ۰۸:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد
  اردور سالامی varesh 1 234 ۰۲-۰۹-۹۳، ۰۵:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد
  پاستا با سس بادنجان، به امتحانش می‌ارزه! v.a.y 0 338 ۰۴-۰۲-۹۳، ۰۱:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: v.a.y

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
خانوم معلم (۱۷-۰۵-۹۴, ۱۰:۴۰ ب.ظ)، .:Mahdis (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۹:۱۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان