امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اموزش شیرینی
#1
[عکس: %D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%..._thumb.jpg]
کره 4/3 پیمانه
- آرد 3 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر قند 1 و 8/1 پیمانه
- ماست 2/1 پیمانه
- شیرکم چرب 8/1 پیمانه
- مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک کمی- شکر 1 قاشق چایخوری
- پودر هل 1 قاشق چایخوری
:مواد لازم :دستور آشپزی
ابتدا شیر گرم و مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کرده و در کاسه می ریزیم و در آن می گذاریم و ده دقیقه صبر می کنیم تا پف کند و سطح آن بالا بیاید و در کاسه دیگر کره و پودر قند را مخلوط کرده بمدت 5 دقیقه با همزن برقی می زنیم و بعد تخم مرغها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و برای هر تخم مرغ 1 دقیقه می زنیم پودر هل را ریخته و بعد ماست و بکینگ پودر و نمک را ریخته و بعد خمیر آماده را می ریزیم و در آخر آرد را ریخته و کاملاً مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتاً سفتی بدست آید خمیر را در قیف با ماسوره ساده ریخته و در سینی شیرینی پزی با فاصله باندازه یک گردو می ریزیم و با مهر روی آن را نقش می زنیم و با برس زرده تخم مرغ زده و در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه طبقه بالای فر می گذاریم
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز صنم بانو 3 114 ۱۶-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه شیرینی گردویی؛ این محبوبِ دوست‌داشتنی صنم بانو 1 85 ۳۰-۱۱-۹۹، ۰۷:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شیرینی‌های خوشمزه استان مازندران؛ از آب دندون تا قماق نیـایــش 9 496 ۱۰-۰۶-۹۸، ۰۵:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nafas

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
~mahdis~ (۰۵-۰۴-۹۴, ۰۱:۴۵ ب.ظ)، پرستوی مهاجر (۰۷-۰۴-۹۴, ۰۹:۰۰ ق.ظ)، noshin jojoo (۰۱-۱۱-۹۶, ۰۹:۲۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان