امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جوجه کباب با نان برنجی
#1
[عکس: 27707_l.jpg]
در جشن بعدی خود پای را فراموش کنید. این رولهای مرغ در کاغذ برنج واقعاً یخ جمع را خواهد شکست.

مناسب برای :۴ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت


این غذای آسیایی را با سس ساتای میتوانید خوشمزهتر کنید.
زمان آماده سازی 45 دقیقه، زمان پخت 25 دقیقه است در نهایت غذای شگفتانگیزی را آماده خواهید کرد.
[b]مواد لازم:



سینه مرغ 700 گرم برگ ریحان 1 پیمانه گشنیز ½ پیمانه علف لیمو 1 ساقه شیر نارگیل
1 عدد کاهوی کوچک ½ عدد کاغذ برنج به اندازه کافی سس باربیکیوی اسیایی
به مقدار دلخواه لیمو به مقدار دلخواه
طرز تهیه:


  1. علف لیمو را خرد کنید.
  2. کاهو را باریک خرد کنید.
  3. شیر نارگیل 1 نارگیل را کنار بگذارید و گوشت آن را ریز خرد کنید.
  4. مرغ و علف لیمو را به تابه افزوده و به قدری آب در تابه بریزید که روی مواد را بپوشاند. روی شعله بالا حرارت دهید تا به جوش آید، شعله را کم کنید و سپس برای 10 دقیقه بگذارید در حال جوش بماند. تابه را از روی شعله بردارید. آن را برای 10 دقیقه کنار بگذارید. (آب مرغ کاملا باید تمام شده باشد.)
  5. مرغ را از مایع درآورده و اجازه دهید سرد شود. آن را در کاسهای تکه تکه کنید. نارگیلهایی که ریز کردید را به مرغها اضافه کنید.
  6. کاسهای بزرگ را با آب گرم پر کنید. کاغذ برنج (کاغذ برنج 20 در 22 سانتیمتری را میتوانید از قنادیها تهیه کنید.) را برای 20 ثانیه در آب فرو کنید تا نرم شود و سپس آن را روی ورقهای از کاغذ آشپزی قرار دهید. 5 سانتیمتر از سمت چپ آن را تا کنید.
  7. مقداری کاهو را از طول روی کاغذ برنج قرار دهید، طوریکه 3 سانتی متر بالاتر از ته کاغذ باشد. مقداری مخلوط مرغ و سس را روی آن قرار دهید، سپس برگ ریحان و گشنیز را اضافه کنید.
  8. پایین کاغذ برنج را روی مواد تا کنید، سپس آن را محکم بپیچید؛ در حین این کار سمت راست را تا کنید تا در نهایت یک رول داشته باشید که یک سمت آن باز است.
  9. این کار را برای باقی کاغذهای برنج و مواد تکرار کنید. کمی سبزیجات اضافی بالای هر رول فرو کنید.
  10. رولها را با پرههای لیمو و سس باقیمانده سرو کنید.

منبع: www.food.com[/b]
گوش های سنگین بهانه اند
حرف های ما شنیدنی نیستند ..
گاهی !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شامی کباب با رب انار؛ خوشمزه و تُرد صنم بانو 1 124 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  عطر و بوی نان خانگی؛ برکت سفره افطار صنم بانو 2 246 ۱۱-۰۲-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی” صنم بانو 0 96 ۱۴-۱۰-۹۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۹:۴۲ ب.ظ)، .:Mahdis (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۹:۰۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان