امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش قیمه نجفی ( عراق )
#1
Thumbs Up 
خورش قیمه نجفی

گوشت گوسفند 200 گرم . نخود 200 گرم . پیاز 2 عدد . رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری . پودر دارچین 2 قاشق چایخوری . کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ 1 پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید.

چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند.
پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

1 پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود.
در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید.

پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید و چند دقیقه اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود سپس خورش قیمه نجفی را در ظرف بکشید ، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید.
ShyShy
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 144 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 187 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش مرغ ا[color=#ff0000]فشار[/color] ی؛ طعمی که از یادتان نمی‌رود صنم بانو 2 178 ۱۰-۰۲-۰، ۰۸:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
afrooz (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۴:۳۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان