۱۶-۱۲-۹۱، ۰۶:۵۵ ب.ظ
برای اثبات اهمیت جایگاه سیبزمینی تو دنیا همین کافیه که سازمان ملل سال ۲۰۰۹ رو به نام “سیبزمینی” نامگذاری کرد.
این غذا رو به صدها روش میشه پخت و اگه خوب از این محصول مقوی نگهداری بشه و خوب بپزیمش یکی از مغذیترین غذاهای دنیاست.
منبع ویتامین C و بکمپلکسه و مقدار زیادی پتاسیم، روی و منیزیم داره.
تقویتکننده قلب و عروقه، خیلی زود هضم میشه، یه ضدالتهاب فوقالعاده است و اگه خام اون رو روی پوست سوخته بذارید مانع تاول زدن پوست میشه.
تصویر زیر چند نکته مهم در مورد سیب زمینی که دونستنش در زندگی روزمره به شما کمک می کند را نشان می دهد .
آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...