امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر سیب برشته به همراه بستنی
#1
[عکس: 95257deaaf01.jpg]
دسری ساده که سرو آن با بستنی فوق العاده می شود.
مواد لازم:
قالب مخصوصی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت
ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده
يك فنجان شکر سفید
يك قاشق سوپ خوری آرد سفید
يك قاشق چای خوری پودر دارچین
½ فنجان آب
يك فنجان جوی پرک
يك فنجان آرد
يك فنجان شکر قهوه ای، بسته بندی
¼ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری جوش شیرین
½ فنجان کره ، آب شده
[عکس: a7d9f71ab3.jpg]
طرز تهیه:
1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد) گرم نمائید.
2. برش های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، يك قاشق سوپ خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.
3. جوی پرک، يك فنجان آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، جوش شیرین و کره ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.
4. به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده ايد با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد) بپزید.
5. این دسر را با بستنی سرو کنید که فوق العاده می شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
من دو ماه پیش درست کردم
فقط با جو پرکش یه کم مشکل داشتم
بعد مشکلی هم هست اینه اگه شکر روش بریزیم یه شیرینی که ته گلو رو میزنه میده
اصوصلا ترکیب سیب و شکر شیرینیش رو زیاد میکنه
بعد بستنی وانیلی باشه خیلی بهتره یا بستنی معجون
من رو سیب دارچین ریختم..کلا سیب و دارچین عالیه
ارد نریختم .
بعد بستنی رو بعضیا با سیب و جو پرک قاطی میکنن و مثل ملات درست میکنن.
این کارو نکنید واقعا تو ذوق میزنه .
به صورت لایه لایه از بستنی بین سیب استفاده کنید
طعم هاشون نباید قاطی بشه
برای بعد غذا اصلا پیشنهاد نمیشه چون گرمایی که دارچین داره و سرمای بستنی و سنگینی شکر و سیب دهن سروی کنه (!)
ولی برای عصرونه یا مثلا میان وعده خوبه البته حجم کم



مرسی لیلی دوست داشتنی mara
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue ژله بستنی arom 0 140 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue دسر سوهان بستنی arom 2 242 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue بستنی زمستونی arom 0 184 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان