۰۷-۰۳-۹۴، ۰۵:۳۵ ب.ظ
دسری ساده که سرو آن با بستنی فوق العاده می شود.
مواد لازم:
قالب مخصوصی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت
ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده
يك فنجان شکر سفید
يك قاشق سوپ خوری آرد سفید
يك قاشق چای خوری پودر دارچین
½ فنجان آب
يك فنجان جوی پرک
يك فنجان آرد
يك فنجان شکر قهوه ای، بسته بندی
¼ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری جوش شیرین
½ فنجان کره ، آب شده
طرز تهیه:
1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد) گرم نمائید.
2. برش های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، يك قاشق سوپ خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.
3. جوی پرک، يك فنجان آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، جوش شیرین و کره ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.
4. به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده ايد با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد) بپزید.
5. این دسر را با بستنی سرو کنید که فوق العاده می شود.