مناسب برای :5 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
تهیه بستنی سرخ شده (تهیه بستنی سوخاری) بر خلاف آنچه فکر می کنید چندان سخت و عجیب نیست؛ ممکنست تا بهحال چیزی راجعبه آن نشنیده باشید اما از امتحان کردن آن پشیمان نمیشوید.
بستنی سرخ شده طعم وانیل دارد و پوشش روی آن ترد و کرانچی است. میتوانید آن را با خامه، عسل و گیلاس و انواع میوه های تازه در دسترس تان سرو کنید. تهیه و درست کردن این بستنی 4 ساعتی زمان میبرد چون باید آن را در فریزر قرار دهید. میتوانید آن را از قبل آماده کنید (اسکوپهای بستنی را آماده کرده با تخم مرغ و کورنفلکس بپوشانید) و هر زمان که خواستید سرو کنید سرخ کنید. از هر نوع کورن فلکسی که در منزل دارید میتوانید برای این دستور استفاده کنید اگر در دسترس نبود از خرده بیسکویت استفاده کنید.
***************
**************
مواد لازم:
بستنی وانیلی
450 گرم
کورنفلکس صبحانه
3 پیمانه
روغن
2 پیمانه
پودر نارگیل
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
دارچین آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
**************
طرز تهیه:
بستنی را با قاشق اسکوپ به شکل 8 توپ در بیاورید که هر کدام به اندازه نیم پیمانه باشند. آنها را روی سینی قرار داده و برای حدود 1 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
در ظرف کم عمقی کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل (گردو، بادام، بادام زمینی یا بیسکوییت هر کدام که مایل هستید.) را نیز اضافه کنید.
در ظرف دیگری، سفیده های تخم مرغ (بهجای 2 عدد تخم مرغ میتوانید از 3 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید) را هم بزنید تا کف کنند.
توپهای بستنی را اول در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند. اگر لازم است این کار را تکرار کنید.
توپهای بستنی کاور شده با کورنفلکس و اجیل خردشده را حدود 3 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
در تابه یا قابلمهای کوچک مقدار زیادی روغن را حرارت دهید تا دمای آن به 091 درجه سانتیگراد برسد. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که توهای بستنی کاملا در آن غوطهور شوند.
توپهای بستنی را از فریزر خارج کرده و بلافاصله بصوت تک تک داخل قابلمه پر از روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
روغن آنها را سریع با حوله کاغذی بگیرید و سروشان کنید.
در زمان سرو توپهای ترد و کرانچی را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.
با تهیه بستنی سوخاری آسان، اعضای خانواده را شگفتزده میکنید.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
تهیه بستنی سرخ شده (تهیه بستنی سوخاری) بر خلاف آنچه فکر می کنید چندان سخت و عجیب نیست؛ ممکنست تا بهحال چیزی راجعبه آن نشنیده باشید اما از امتحان کردن آن پشیمان نمیشوید.
بستنی سرخ شده طعم وانیل دارد و پوشش روی آن ترد و کرانچی است. میتوانید آن را با خامه، عسل و گیلاس و انواع میوه های تازه در دسترس تان سرو کنید. تهیه و درست کردن این بستنی 4 ساعتی زمان میبرد چون باید آن را در فریزر قرار دهید. میتوانید آن را از قبل آماده کنید (اسکوپهای بستنی را آماده کرده با تخم مرغ و کورنفلکس بپوشانید) و هر زمان که خواستید سرو کنید سرخ کنید. از هر نوع کورن فلکسی که در منزل دارید میتوانید برای این دستور استفاده کنید اگر در دسترس نبود از خرده بیسکویت استفاده کنید.
***************
**************
مواد لازم:
بستنی وانیلی
450 گرم
کورنفلکس صبحانه
3 پیمانه
روغن
2 پیمانه
پودر نارگیل
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
دارچین آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
**************
طرز تهیه:
بستنی را با قاشق اسکوپ به شکل 8 توپ در بیاورید که هر کدام به اندازه نیم پیمانه باشند. آنها را روی سینی قرار داده و برای حدود 1 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
در ظرف کم عمقی کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل (گردو، بادام، بادام زمینی یا بیسکوییت هر کدام که مایل هستید.) را نیز اضافه کنید.
در ظرف دیگری، سفیده های تخم مرغ (بهجای 2 عدد تخم مرغ میتوانید از 3 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید) را هم بزنید تا کف کنند.
توپهای بستنی را اول در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند. اگر لازم است این کار را تکرار کنید.
توپهای بستنی کاور شده با کورنفلکس و اجیل خردشده را حدود 3 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
در تابه یا قابلمهای کوچک مقدار زیادی روغن را حرارت دهید تا دمای آن به 091 درجه سانتیگراد برسد. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که توهای بستنی کاملا در آن غوطهور شوند.
توپهای بستنی را از فریزر خارج کرده و بلافاصله بصوت تک تک داخل قابلمه پر از روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
روغن آنها را سریع با حوله کاغذی بگیرید و سروشان کنید.
در زمان سرو توپهای ترد و کرانچی را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.
با تهیه بستنی سوخاری آسان، اعضای خانواده را شگفتزده میکنید.
{کِنٰارِ ایْنْ لَبْخَنْدٰامْ [:)] یِهْ {دَرْدٰایْی} هَسْت کِه هْیچْکیْ نَِمْیدونِه}