امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی
#1
مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: دست‌پخت آذری‌ها بسیار معروف است و تنوع غذایی بالایی هم دارند. خورش هویج یکی از غذا‌های ترش و شیرین لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، عاشق آن می‌شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم.
خورش هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام خورش هویج ترکی یا خورش هویج تبریزی می‌شناسند. این خورش را در اصل با زردک که ظاهری شبیه به هویج دارد، تهیه می‌کنند که شیرینی کمتری نسبت به هویج دارد. آلو عضو مهم بعدی در این خورش است. ترکیب هویج و آلو در این غذا، ترکیب آشنایی است که قبلا در خیلی از غذا‌ها دیده‌ایم. ترشی ملایم آلو، مکمل شیرینی هویج است و با هم طعمی ملس و خاص می‌سازند.
[عکس: 2526994_877.jpg]
معمولا خورش هویج با گوشت قرمز تکه‌ای تهیه می‌شود، اما می‌توان از گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت چرخ کرده قلقلی هم استفاده کرد. حتی نوع گیاهی خورش هویج هم تهیه می‌شود که در آن گوشت به کلی حذف می‌شود.
در تهیه این خورش دست شما باز است و می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان تغییراتی کوچکی در آن بدهید، مثلا کمی رب انار به آن اضافه کنید یا به جای آب لیمو از آب غوره استفاده کنید. حتی می‌توانید در نحوه‌ی برش زدن هویج هم خلاقیت داشته باشید و ظاهر خورش خود را عوض کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
  • هویج: ۱ کیلوگرم
  • گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۰ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • لیمو ترش تازه: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: دو سوم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه، ادویه‌ی گوشت، دارچین: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: نوک قاشق چای‌خوری
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • نمک: به میزان لازم
[عکس: 2526995_153.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
طرز تهیه
۱. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با پیاز تفت دهید. گوشت خورش هویج باید درشت خرد شده باشد.
[عکس: 2526996_491.jpg]
۲. ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.
[عکس: 2526997_363.jpg]
۳. بعد از تفت دادن گوشت با ادویه‌ها، آب جوش را تا جایی که روی گوشت را بگیرد، اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته به مدت ۲ ساعت گوشت کاملا بپزد.
[عکس: 2526998_846.jpg]
۴. در حین پخت گوشت، هویج‌های برش زده را در مقداری کره و روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، شکر و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن از روی حرارت بردارید.
[عکس: 2526999_721.jpg]
۵. هویج را از تابه خارج کنید و رب را در همان تابه تفت دهید.
[عکس: 2527000_955.jpg]
۶. زمانی که گوشت پخت، هویج سرخ شده و رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در صورتی که خورش به آب بیشتری احتیاج داشت، به آن آب جوش اضافه کنید و غلظت خورش را تنظیم کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه همه‌ی مواد با هم بپزند و خورش جا بیفتد.
[عکس: 2527001_779.jpg]
۷. وقتی هویج‌ها نیم پز شده بودند، آلو‌های شسته شده، نمک، آب لیمو ترش و زعفران را اضافه کنید و خورش را بچشید؛ در صورت نیاز می‌توانید کمی شکر، آب لیمو یا آب جوش اضافه کنید تا به طعمی ملس و ایده‌ئال برسید.
[عکس: 2527002_543.jpg]
۸. نوش جان!
[عکس: 2527003_966.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 925 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue کوفته تبریزی arom 3 210 ۱۹-۰۸-۰، ۰۳:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 870 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۱-۱۱-۹۹, ۰۹:۳۴ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان