۱۲-۰۳-۹۴، ۱۱:۳۱ ق.ظ
آماده سازی و پخت قارچ شکم پر: 35 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قارچ شکم پر برای 4 نفر:
کره نرم شده: 6 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده: 2 قاشق چایخوری
سیر ریز شده: 1 حبه
جعفری: 1 قاشق غذا خوری
کرفس خرد شده: 1 قاشق غذا خوری
نمک: به میزان لازم
قارچ بزرگ: 12 عدد
طرز تهیه قارچ شکم پر:
ابتدا کره را آب کرده بعد موسیر و سیر و کرفس و جعفری را در کره تفت دهید و نمک و فلفل بپاشید .
حالا ساقه قارچ ها را دور ریخته و درون کلاهک قارچ ها را با این مواد پر کنید،بعد با یک برس دور قارچ ها را به کره آغشته کنید.
به مدت 15 دقیقه در فر 175 دقیقه بگذارید.