امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فِلورانتین، هم باکلاس هم مقوی
#1
مجله آشپزی مثبت - نیلوفر تسلیمی: اگر دوست دارید یک دسر جدید وهیجان انگیزدرست کنید حتما این دسر را امتحان کنید. این دسر به خاطر داشتن موادی مثل عسل و آجیل، هم خوشمزه و هم مقوی است.
[عکس: 523760_314.jpg]
مواد لازم برای خمیر
  • ۲۴۰ گرم آرد
  • 1 ق س پودر کاستارد
  • ۵۰ گرم پودر قند
  • ۱۵۰ گرم مارگارین سرد
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق چ پوست لیموی رنده شده
  • 1 پنسه نمک (معادل نوک ق چ)
  • مواد لازم برای رویه شیرینی
  • 4 /1 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • ۲ ق س خامه
  • ۳ ق س کره
  • 3 /1 پیمانه عسل
  • ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم آجیل دلخواه
طرز تهیه

1. در قالب ۲۳ سانتی متری مربعی شکلی فویل (کاغذ آلومینیوم) بیندارید. طوری که از دو طرف بزرگ تر از قالب باشد، سطح آن را چرب کرده و کنار بگذارید.

2. آرد، پودر کاستارد و پودر قند را در دستگاه غذاساز بریزید تا حدی که مخلوط شوند. سپس مارگارین سرد و خرد شده را اضافه کرده، مواد را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. اگر غذاساز ندارید با سرانگشتان مواد را ترکیب کنید. تخم‌مرغ، رنده پوست لیمو و نمک را به مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کنید تا مواد خمیر شوند.

3. خمیر را در قالب پهن کرده روی آن را نایلون بگذارید. با غلتک یا دست سطح رویش را صاف کنید سپس کیسه نایلونی را بردارید و روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید.

4. قالب را داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد اما رنگش تغییر نکند. بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.

5. برای تهیه مواد رویه شیرین تمام مواد ذکر شده به جز مغزها را در ظرفی مناسب مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، از زمان به جوش آمدن، شعله را کم کرده، به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا آرام بجوشد. سپس مغزهای دلخواه‌تان را اضافه کرده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بلافاصله روی خمیر پخته شده بریزید و یکسان پخش کنید.

6. قالب را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. بعد از پخت و خنک شدن آن را به اندازه دلخواه برش بزنید. بعد از آماده و خنک شدن می‌توانید اسلایس‌ها را در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن

- برای اینکه اسلایس‌های تمیزتری داشته باشید و هنگام برش زدن لبه‌های شیرینی صاف باشد، آجیل و مغزهای مصرفی را ریز خرد کنید و مقدارش را به نصف دستور داده شده کاهش دهید و بگذارید شیرینی کاملا سرد شود سپس برش بزنید.

- دقت کنید که مواد رویه هنگام پخت زیاد سفت و یا شل نباشد.
یه جور دیگه

- می‌توانید از شکرسفید به جای شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

- اگر پودر کاستارد ندارید می‌توانید به همان مقدار از نشاسته ذرت استفاده کنید.

- برای اینکه شیرینی شما رژیمی‌تر شود به جای شکر از جایگزین شکر که در فروشگاه‌های لوازم قنادی هست استفاده کنید.

پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک موز و گردو؛ عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه صنم بانو 1 92 ۰۳-۰۲-۰، ۰۸:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه صنم بانو 1 78 ۲۴-۰۱-۰، ۰۸:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه همبرگر با مایکروفر؛ سالم و مقوی صنم بانو 1 73 ۱۶-۱۲-۹۹، ۱۲:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
hasti100 (۰۸-۰۵-۹۴, ۰۴:۳۸ ب.ظ)، m@hshid (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۶:۴۷ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان