امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لزوم سالم‌سازی سبزيجات و ميوه‌جات خام قبل از مصرف
#1
به گزارش وب دا؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابور گفت: پاک‌سازی، انگل‌زدايي، ضد عفوني و شستشو مراحل سالم‌سازی سبزیجات هستند.

مهندس نعمت الله معروفی افزود: در مرحله پاک‌سازی ابتدا سبزيجات و ميوه‌جات را به خوبي پاک کرده و با آب تميز شستشو داده شود تا مواد زاید و گل و لای آن برطرف شود.

وی بیان داشت: در مرحله انگل‌زدايي، سبزیجات را در يـک ظـرف پنج لـيـتری آب ريخته و به ازای هر ليتر سه تا پنج قطره مايع ظرف‌شويي به آن اضافه شود و قدری به‌هم زده تا تمام سبزيجات و ميوه‌جات داخل کف آب قرار گيرد.

معروفی اظهار داشت: بعد از پنج دقيقه سبزيجات و ميوه‌جات را از روی کف جمع‌آوری کرده و با آب سالم شستشو داده تا تخم انگل‌ها و باقيمانده مايع ظرفشويي پاک شود. وی عنوان کرد: در مرحله ضد عفوني سبزیجات، باید برای از بين بردن ميکروب‌ها يک گرم(نصف قاشق چاي‌خوری) پودر پرکلرين در ظرف پنج ليتری پر از آب ريخته و کاملا حل شود و سپس سبزی و ميوه انگل‌زدايي شده را برای مدت پنج دقيقه در محلول قرار داده و آبکشي کنیم.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابور ادامه داد: اگر پرکلرين در دسترس نباشد، می‌شود از هر ماده ضدعفوني کننده مجاز و استاندارد که در داروخانه‌ها و سوپرمارکت‌ها يا خوار و بار فروشي‌ها وجود دارد، طبق دستورالعمل آن مصرف شود.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله شستشو نیز سبزی و ميوه ضد عفوني شده را مجددا با آب سالم شسته تا باقيمانده کلر پاک شود.


✿✿گوش كن نبض دلم زمزمه اش چیست....✿✿
پاسخ
سپاس شده توسط: sadaf


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چرا قبل از خواب نباید از تلفن همراه استفاده کنیم؟ AsαNα 1 224 ۰۳-۱۱-۹۶، ۱۲:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: AsαNα
  فکرش را هم نمی کنید از مصرف این مواد »اوردوز« کنید taranomi 3 280 ۱۹-۱۰-۹۶، ۱۱:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  لزوم استفاده بالابر خانگی چیست ؟ ranginkaman 0 448 ۰۳-۰۵-۹۵، ۰۷:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ranginkaman

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان