امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیکن کوردن بلو ( فرانسه )
#1
Thumbs Up 
سینه مرغ پخته 2 عدد . کالباس 6 ورق . پنیر ورقه ای 6 عدد . آرد سوخاری 1 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری . آرد 3 قاشق غذاخوری . شیر 2 لیوان . فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری . جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید ، ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید.

کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود ، سس را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و خوب پخش کنید ، آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید.

قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گودا استفاده کنید ، پیشنهاد میشود از کالباس با طعم دودی استفاده کنید.

TongueTongue
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب صنم بانو 1 252 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  چیکن لقمه پنیری نیـایــش 0 69 ۱۱-۱۰-۹۷، ۰۴:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش
  طرز تهیه چیکن ساما taranomi 0 83 ۱۲-۱۲-۹۶، ۰۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۵:۰۹ ب.ظ)، • Niha • (۰۲-۰۹-۹۵, ۰۵:۴۷ ب.ظ)، afrooz (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۴:۳۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان