امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراکی های خیابانی
#1
طرز تهیه سوسیس بندری

مواد لازم


• ۵۰۰ گرم سوسیس

• ۲ تا ۳ عدد سیب زمینی

• ۳ عدد پیاز

• ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

[عکس: 396569_121.jpg]
طرز تهیه

1. سیب زمینی ها رو نگینی خرد و با روغن کم سرخ کنید. سوسیس ها را هم خرد کرده و تفت بدهید.

2. در یک تابه جدا پیاز را خلالی و سرخ کنید. وقتی سرخ شد، رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

3. نمک و فلفل بزنید و روی آن آب جوش بریزید و سوسیس و سیب زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خوراک کشیده شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
فلافل

فلافل در اصل غذای جنوبی‌هاست. به سمت جنوب ایران كه بروید، انواع و اقسام آن با ترشی‌های مخصوص، سلف‌سرویس یا ساده، تند یا معمولی و... را می‌توانید پیدا كنید. فلافل در تهران هم طرفداران خودش را دارد و البته مغازه‌های مخصوص به‌خودش؛ كه معروف‌ترین آن در كوچه مروی است. افزودنی اصلی فلافل، ترشی‌بندری است اما در جنوب آن را با كلم شور، خیارشور و انواع دیگر ترشی هم سرو می‌كنند.

طرز تهیه فلافل خوزستاني

مواد لازم


• 250 گرم نخود خيس شده

• يك عدد پياز بزرگ

• 3 حبه سير

• يك قاشق مربا خوري رب گوجه فرنگي

• 1 عدد سيب زميني آب پز كوچك

• 2 قاشق چايخوري ادويه كار ي

• فلفل و نمك و زردچوبه

[عکس: 396570_206.jpg]
طرز تهیه

1. ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ کنید (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد).

2. سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقي‌مانده را به مايه نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید.

3. لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمي آب اضافه کنید تا مايه نسبتا نرم‌تر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.

4. هيچ‌وقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين مي برد و مانند كتلت خواهد شد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
سمبوسه

سمبوسه خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همبن دلیل نوعی پای محسوب می شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران پخت می شده و از انجا به سایر مناطق برده شده است.

طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

مواد لازم


• سس سفید به میزان لازم

• تره دو قاشق غذاخوري

• روغن زیتون به میزان لازم

• ادویه به میزان لازم

• پياز يك عدد

• سير يك عدد

• نمك به میزان لازم

• دو قاشق غذاخوري پيازچه یا جعفری خرد شده

• كره يك قاشق غذاخوري

• سيب زميني 4 عدد

[عکس: 396571_342.jpg]
طرز تهیه

1. سيب زميني ها را بپزيد؛ پوست بگیرید و رنده كنيد.

2. كره، پيازچه ( یا جعفری ) خرد شده و نمك را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهيد .سيب زميني را بر روي سطح صافي با وردنه باز كنيد.

3. سيب زميني ها را به صورت دايره هايي به قطر 10 سانتي متر قالب بزنيد .پياز را خرد کنید و داخل روغن تفت دهيد. سير را له و به پياز افزوده کنید و خوب تفت دهيد .تره خرد شده را به پياز اضافه كنيد.

4. يك عدد سيب زميني پخته را له و به مخلوط پياز اضافه کنید و خوب هم بزنيد .مقداري نمك و ادويه به مواد بيفزاييد .

5. مقداري از مواد را بر روي هر برش دايره اي سيب زميني قرار دهید و آن را از يك طرف جمع كنيد.

6. سمبوسه ها را در فر یا در روغن داغ سرخ کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
کپه عربی

مواد لازم


• 2 پیمانه برنج

• 400 گرم گوشت چرخ کرده

• 2 قاشق غذا خوری زرشک

• 200 گرم قارچ

• فلفل قرمز-نمک-رب گوجه فرنگی-زرد چوبه به مقدار لازم

• یک عدد پیاز متوسط

• آرد برنج و آرد سوخاری

• 1 عدد سیب زمینی کوچک

[عکس: 396572_532.jpg]
طرز تهیه

1. برنج را به همراه سیب زمینی آب پز کنید تا برنج نرم و پخته شود.

2. پیاز را به همراه گوشت و قارچ سرخ کنید و در آخر زرشک و ادویه و رب را اضافه کنید.

3. برنج پخته شده را با سیب زمینی چرخ کنید و حدود یک قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید به دستها آرد بزنید و کمی از برنج را در دست گلوله کنید. سپس وسط آن را باز کنید و کمی از مواد میانی را در آن برزید و روی آن را بپوشانید و در آرد سوخاری بغلتانید سپس در روغن فراوان سرخ کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
ممنون اما کلا علاقه ای به اینجور غذاها ندارم
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
کپش خیلی قشنگه دلم خواست Tongue
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان