امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش بلغور شیر
#1
مواد لازم برای تهیه ترخینه آش:
  • بلغور گندم دانه ریز
  • شیر
  • زرد چوبه
  • زیره(اختیاری)
[عکس: 510952_953.jpg]

روش تهیه:


1. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد.

2. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بلغور بپزد و شیر کاملاً جذب آن شود.

3. مواد را تکه تکه از هم جدا میکنیم و در برابر آفتاب یا روی بخاری میگذاریم تا کاملا خشک شود.

4. سپس با استفاده از خرد کن آنها را کاملاً خرد کرده و روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبتش گرفته شده و کاملاً خشک شوند و در صورت تمایل در این مرحله میتوان مقداری زیره نکوبیده به آن اضافه کرد.

5. این نوع ترخینه ( بلغور شیر خشک شده ) را میتوان تا چند ماه در یخچال ( در ظرف در بسته ) نگهداری کرد.

نکته: برای تهیه این ترخینه حتماً از بلغور دانه ریز استفاده کنید!

مواد لازم برای آش بلغور شیر:
  • بلغور شیر خشک / 2 پیمانه
  • گوشت چرخ شده / 100 گرم
  • پیاز / 1 عدد
  • شلغم / 2 عدد ( اختیاری )
[عکس: 510953_165.jpg]

روش تهیه:


1. پیاز را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.

2. گوشت را اضافه کرده کمی که تفت خورد، آب سرد و بلغور شیر را اضافه میکنیم (نیاز ی به ادویه ندارد)

3. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله کمی شیر را نیز همراه آب، به آش اضافه کنید.

4. شلغم ها را شسته و پوست گرفته و به تکه های درشت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟ صنم بانو 4 170 ۲۷-۱۲-۹۹، ۱۰:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: nafas
  طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر صنم بانو 3 156 ۲۵-۱۱-۹۹، ۰۸:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی” صنم بانو 0 103 ۱۴-۱۰-۹۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان