امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش ترشی زالزالک
#1
ترشیش فوقالعاده خوشمزه میشه از ترشی آلبالو هم خو  طعم تره..
زالزالکو بعد از اینکه شستید و آبشو گذاشتید خشک شد بریزید تو شیشه نمک گلپر ترخون مرزه و فلفل کبابی و سرکه
اگر تند دوست دارید میتونید فلفل تند رو روی گاز کباب کنید بعد بریزید توش اگرم ترشی تند دوست ندارید که فلفل معمولی رو باز کبابی کنید بریزید توش
احتیاج نیست سرکه روی کارو بگیره چون خودش آب میشه و با سرکه قاطی میشه و سرکه روشو می گیره .... 
من البته هسته زالزالکها رو گرفتم و بعد ریختم تو شیشه که خوردنش راحتر باشه
نوش جونتون
داستان نوکاپ برای سن 8 تا 12 سال را می توانید از انتشارات گیوا تهیه کنید...
 آدرس اینستگرام و تلگرام a_moghimian
آدرس وبلاگ biaobekhan.mihanblog.com
پاسخ
سپاس شده توسط: sadaf ، sadaf ، شاهدخت.


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۰۹-۰۷-۹۹, ۱۱:۳۲ ق.ظ)، minaa (۰۹-۰۷-۹۹, ۰۸:۲۷ ق.ظ)، شاهدخت. (۱۰-۰۷-۹۹, ۰۴:۲۰ ب.ظ)، azita57 (۰۹-۰۷-۹۹, ۰۲:۰۳ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان