امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری خرد کردن مرغ
#1
Star 
اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.
وب‌سایت کدبانو: اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.
چه چیزهایی لازم داریم؟

• مرغ کامل
تخته برش
• چاقوی تیز

1. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.
[عکس: 497870_954.jpg]
2. مرغ را مانند تصویر، روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سینه آن به سمت بالا باشد.
[عکس: 497871_235.jpg]
3. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخلیه کنید. اینها را برای موارد استفاده دیگر مانند سوپ و غیره نگه دارید.
[عکس: 497872_910.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
4. تکه بزرگ چربی که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنید.
[عکس: 497873_695.jpg]
5. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنید.
[عکس: 497874_237.jpg]
6. بدن مرغ را در یک دست خود نگه داشته و با دست دیگر ران مرغ را به سمت بالا و پایین پیچ و تاب دهید تا ران از محل خود جابجا شود.
[عکس: 497875_656.jpg]
7. با چاقو ران مرغ را جدا کنید.
[عکس: 497876_562.jpg]
8. ران مرغ را در یک دست گرفته، پا را نیز در دست دیگر و دو طرف را به سمت پایین حرکت دهید تا از وسط بشکند.
[عکس: 497877_656.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
9. با چاقو ران و پای مرغ را از محل شکستگی برش دهید. همین عمل را برای ران دیگر تکرار کنید.
[عکس: 497878_795.jpg]
10. بدن مرغ را برعکس کنید تا پشت آن به سمت رو قرار بگیرد.
[عکس: 497879_296.jpg]
11. محل اتصال بال مرغ را از سینه پیدا کرده و برش دهید. بال دیگر را نیز جدا کنید.
[عکس: 497880_922.jpg]
12. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهید.
[عکس: 497881_212.jpg]
13. شروع به بریدن از پایین به سمت گردن مرغ کنید.
[عکس: 497882_891.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
14. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنید.
[عکس: 497883_803.jpg]
15. به موازات ستون فقرات، استخوان های قفسه سینه را برش دهید.
[عکس: 497884_434.jpg]
16. طرف دیگر مرغ را نیز به همین روش با چاقو برش بزنید.
[عکس: 497885_748.jpg]
17. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنید. به این ترتیب پشت مرغ از سینه جدا می شود.
[عکس: 497886_689.jpg]
18. سینه مرغ را از درازا از وسط جناغ سینه به دو نیم کنید.
[عکس: 497887_515.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
19. تکه های مرغ برای دستور غذایی شما آماده است.
[عکس: 497888_297.jpg]
20. به این ترتیب مرغ به 9 تکه قسمت شده است.
[عکس: 497889_305.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
منکه اول پوستشو میکنم xcvl
عه دستکش نپوشیده Undecided ‌حالش بد نمیشه؟
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
منم اول پوستشو میکنم
عه چه سوسولی تو زهره
منم بی دستکش کار میکنم :-2-42-:
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
چه سخته هاااااا..... Undecided
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
(۰۱-۱۱-۹۶، ۰۸:۳۷ ب.ظ)♥صنم♥ نوشته: منم اول پوستشو میکنم
عه چه سوسولی تو زهره
منم بی دستکش کار میکنم :-2-42-:

‌اوهه
من بوی مرغ بهم میخوره بالا میارم نپخته اش البته
تاحالا پوست نکندم 
زهره که خوبه  asna
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
با دستکش دست بیشتر لیز می خوره
خدايا تو ببين 
خدايا تو ببخش

 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 186 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 153 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
6 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۰۱-۱۱-۹۶, ۰۸:۴۶ ب.ظ)، صنم بانو (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۴:۳۰ ب.ظ)، دخترشب (۰۱-۱۱-۹۶, ۱۱:۱۹ ب.ظ)، AsαNα (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۳:۳۲ ب.ظ)، d.ali (۰۱-۱۱-۹۶, ۰۹:۴۹ ب.ظ)، taranomi (۰۲-۱۱-۹۶, ۱۲:۲۹ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان