امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری دوپینگ پلو!
#1
بهار سایت: مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست. به عنوان مثال مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد. یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.


[عکس: 560558_950.jpg]
مواد لازم :

برای ۲ نفر


گردو ۱۰۰ گرم

کشمش ۱۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۲ عدد

برنج ۳ پیمانه

رب انار نصف پیمانه

شکر ۳ قاشق سوپ خوری

ران مرغ ۲ عدد

ادویه به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

آب ۲ پیمانه


طرز تهیه :


ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزند.


[عکس: 560559_898.jpg]
[عکس: 560560_306.jpg]
سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.


[عکس: 560561_788.jpg]
برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید.


نکته آشپزی:

بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .


سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.


[عکس: 560562_225.jpg]
شکر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید تا رب رقیق بشه.


نکته آشپزی:


رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.


[عکس: 560563_501.jpg]

[عکس: 560564_767.jpg]
به این غلظت که برسه خوبه.


[عکس: 560565_733.jpg]
بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.


[عکس: 560566_930.jpg]
در قابلمه رو ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدید .


برای پخت مرغ :


پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.


[عکس: 560567_147.jpg]
نکته آشپزی:


هرچه پیاز ریز تر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.


به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.


[عکس: 560568_435.jpg]
سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد کمی تفت داده سپس آب بریزید.


[عکس: 560569_859.jpg]
نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه.از اب مرغ می تونید در کنار غذا استفاده کنید.


[عکس: 560570_898.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
ظاهرا که خوش آب و رنگه xcvl
به نام خدایی که به گل ، خندیدن آموخت . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 907 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  لوبیا پلو را مجلسی درست کنید صنم بانو 5 139 ۱۶-۰۱-۰، ۱۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کرفس‌پلو؛ عطر و طعمی بی‌نظیر صنم بانو 1 76 ۱۴-۰۱-۰، ۰۹:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
admin (۰۱-۱۰-۹۴, ۰۱:۳۳ ب.ظ)، خانوم معلم (۰۲-۱۰-۹۴, ۱۰:۲۳ ب.ظ)، TNTgirl (۲۲-۱۰-۹۴, ۱۱:۲۹ ب.ظ)، ӄoCholOo (۰۱-۱۰-۹۴, ۰۳:۴۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان