امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری: طرز تهیه پیتزا قیفی
#1
Thumbs Up 



وب سایت دلگرم: پیتزا قیفی،یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست!این غذا از یک خمیر به شکل قیف بستنی اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست می شود.هم برای مهمانی های تولد و دوستانه مناسب است هم بچه ها عاشق این نوع پیتزای جذاب و خوشمزه هستند.پس وقت را از دست ندهید اگر تا به حال پیتزا قیفی درست نکرده اید این طرز تهیه پیتزا قیفی را که یکی از ساده ترین روش هاست یاد بگیرید و دست به کار شوید!

[عکس: 552323_413.jpg]

مواد لازم برای تهیه پیتزا قیفی:

  • قالب قیفی فلزی یا کاغذی
  • فویل آلمینیومی
  • خمیر پیتزا(آموزش تهیه خمیر پیتزا)
  • نگه دارنده قیف
  • سس پیتزا
  • مواد پیتزا(دلخواه)

گام اول: فر خود تا روی 400 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.اطراف قالب قیفی کاغذی خود را مانند تصویر با فویل آلمینیومی بپوشانید.قالب آهنی نیازی به این کار ندارد.

[عکس: 552311_866.jpg]

گام دوم: خمیر پیتزا را با وردنه صاف کنید.دقت کنید که پهنای آن به اندازه ای که در عکس میبینید نزدیک باشد(تقریبا 2/5سانتیمتر)

[عکس: 552312_440.jpg]

گام سوم: در این مرحله دقت کنید که قیف شما هر اندازه ای باشد میبایست یک مربع از خمیر رابرای دور قیف طوری جدا کنید که کاملا دور قالب پیچیده شود یعنی ضلع های مربع به اندازه طول قیف باشد.

[عکس: 552313_853.jpg]

گام چهارم: قالب آلمینیومی یا فلزی خود را درست مثل تصویر در گوشه خمیر مربعی شکل خود بگذارید،و با دقت و ارام خمیر را دور قیف بپیچید به طوری که کاملا دور قیف را بگیرد.لبه های به هم رسیده را به آرامی با انگشت روی هم فشار دهید تا ثابت و محکم شوند.

[عکس: 552314_749.jpg]

گام پنجم: قیف های پیچیده شده را روی سینی چرب شده یا کاغذ مخصوص سینی فر به صورتی که دهانه ی قیف روی سینی باشد،قرار دهید.سینی را درون فر قرار داده و به مدت 8 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که با توجه به نوع خمیر، رنگ خمیر قهوه ای روشن شود.

[عکس: 552315_233.jpg]

گام ششم: بعد از آماده شدن قیف ها صبر کنید تا وقتی آنها را لمس میکنید سرد باشند.سپس با دقت قالب را از قیف جدا کنید.

[عکس: 552316_228.jpg]

گام هفتم: اگر سینی مخصوص نگه دارنده قیف دارید،قیف ها را درون قالب ها قرار داهید و اگر ندارید اصلا جای ناراحتی نیست،شما میتوانید قیف ها را در هر ظرفی که بتوانید قیف ها را نیمه کج یا حتی راست نگه دارید تا درون فر قرار بگیرند.

[عکس: 552317_585.jpg]

گام هشتم: سس پیتزای دلخواه خود را با قاشق درون قیف بریزید و کاملا سطح درونی قیف را آغشته کنید اما دقت کنید که سس نیمه ی پایین قیف را فقط پر کند نه بیشتر.

[عکس: 552318_840.jpg]

گام نهم: در این مرحله مواد دلخواه خود را درون قیف بریزید اما باز هم دقت کنید که بیش از حد نشود و برای پنیر هم به اندازه کافی جا داشته باشد.

[عکس: 552319_649.jpg]

گام دهم: بقیه قیف را با پنیر پیتزای موزارالا پر کنید.اگر قصد استفاده از پنیر دیگری را دارید پنیری را انتخاب کنید که به راحتی آب شود.

[عکس: 552320_643.jpg]

گام آخر: برای تزیین پیتزا قیفی میتوانید از برش ها مختلف مواد خود روی قیف استفاده کنید،مثل یک تکه از پپرونی یا یک برش قارچ و یا یک زیتون.سپس برای 5 تا 10 دقیقه،تا وقتی که پنیر آب شود و به رنگ طلایی در بیاید پیتزا قیفی ها را در فر نگه دارید.

[عکس: 552321_800.jpg]

اکنون پیتزا قیفی خوشمزه ی شما آماده است.نوش جان!

[عکس: 552322_486.jpg]

دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
چقدر جالب
به نظر نمیاد بد بشه xcvl
حتما درست میکنم
mara
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
میگه بیا منو بخور بیا منو بخور Tongue
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
خیلی قشنگه و حتما خوشمزه هم هست
{کِنٰارِ ایْنْ لَبْخَنْدٰامْ [:)] یِهْ {دَرْدٰایْی} هَسْت کِه هْیچْکیْ نَِمْیدونِه}
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 922 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 869 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 198 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
♢Toktam♢ (۲۷-۰۴-۹۴, ۰۳:۵۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان