۳۰-۰۴-۹۳، ۰۶:۵۶ ب.ظ
[highlight=#ffffff] [/highlight]
مواد لازم برای 24 عدد:
سفیده تخممرغ 2 عدد کوچک
فندق پوست گرفته 80 گرم، پودر شده
پودر بادام 95 گرم
آرد ساده 2 قاشق سوپخوری
پودر قند 80 گرم
مواد برای تزیین روی شیرینی:
شکلات سفید به میزان لازم
شکلات تیره به میزان لازم
پسته به میزان لازم، خرد شده
فندق به میزان لازم، خرد شده
سفیده تخممرغ 2 عدد کوچک
فندق پوست گرفته 80 گرم، پودر شده
پودر بادام 95 گرم
آرد ساده 2 قاشق سوپخوری
پودر قند 80 گرم
مواد برای تزیین روی شیرینی:
شکلات سفید به میزان لازم
شکلات تیره به میزان لازم
پسته به میزان لازم، خرد شده
فندق به میزان لازم، خرد شده
طرز تهيه:
سفیده های تخممرغ را با درجه تند همزن برقی و به حالت دورانی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به تدریج پودر قند را اضافه کرده و حدود 6 دقیقه دیگر بزنید تا به طور کامل سفت شده و فرم بگیرد. در ظرف دیگری پودر بادام، پودر فندق و آرد را با هم مخلوط کرده و به سفیده ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس مایه را در قیف ریخته و با ماسوره ساده به قطره یک و نیم سانت به صورت دایره های توخالی روی سینی چرب شده قرار دهید و در فر که که از قبل گرم کرده اید با حرارت 160 درجه ی سانتی گراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. برای تزیین روی شیرینی شکلات سفید و تیره را جداگانه ذوب کرده و روی نیمی از شیرینی ها را با شکلات سفید پوشش داده سپس پسته خرد شده را روی آن بپاشید و روی نیم دیگر شیرینیها را با شکلات تیره پوشش داده و روی آن را با فندق خرد شده تزیین کنید. این شیرینی بسیار ترد و خوشمزه است.
سفیده های تخممرغ را با درجه تند همزن برقی و به حالت دورانی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به تدریج پودر قند را اضافه کرده و حدود 6 دقیقه دیگر بزنید تا به طور کامل سفت شده و فرم بگیرد. در ظرف دیگری پودر بادام، پودر فندق و آرد را با هم مخلوط کرده و به سفیده ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس مایه را در قیف ریخته و با ماسوره ساده به قطره یک و نیم سانت به صورت دایره های توخالی روی سینی چرب شده قرار دهید و در فر که که از قبل گرم کرده اید با حرارت 160 درجه ی سانتی گراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. برای تزیین روی شیرینی شکلات سفید و تیره را جداگانه ذوب کرده و روی نیمی از شیرینی ها را با شکلات سفید پوشش داده سپس پسته خرد شده را روی آن بپاشید و روی نیم دیگر شیرینیها را با شکلات تیره پوشش داده و روی آن را با فندق خرد شده تزیین کنید. این شیرینی بسیار ترد و خوشمزه است.
نكته:
ـ این دستور125 گرم کربوهیدرات، 30 گرم پروتئین، 125 گرم چربی و 1745 کیلو کالری انرژی دارد.
ـ این دستور125 گرم کربوهیدرات، 30 گرم پروتئین، 125 گرم چربی و 1745 کیلو کالری انرژی دارد.
توسط: مرجان گلدوز
*باران همیشه میبارد اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند*
نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*
نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*