امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری 4 مدل پیچیدن خمیر پیراشکی
#1
طرز تهیه پیراشکی و خمیر آن را برایتان آموزش داده ایم. در ادامه آنها، مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر هم ذکر کرده ایم که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. در این مطلب نیز 4 مدل دیگر را آموزش داده ایم که امید است مفید واقع شود.

مدل گل رز


1. برای این طرح باید ابتدا خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، با وردنه باز کنید. سپس آن را به شکل نوارهای بلند و باریک برش دهید. برای هر گل رز، فقط یک نوار خمیری نیاز دارید. روی هر نوار خیارشور و فلفل دلمه‌ای خرد شده بریزید.

[عکس: 283756_421.jpg]

2. روی خیارشورها، یک لایه باریک ژامبون بگذارید.

[عکس: 283757_140.jpg]

3. از یک طرف خمیر را رول کنید و تا انتها بروید تا شکل گل رز به خود بگیرند.

[عکس: 283758_273.jpg]

4. سپس آنها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

[عکس: 283759_259.jpg]

[عکس: 283760_286.jpg]


مدل ماهی

1. به اندازه یک پرتقال بزرگ از خمیر پیراشکی بردارید. آن را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. دو طرف طول مستطیل را با چاقوی تیز به صورت اریب برش بزنید. خطوط باید از بیرون به داخل باشند. تا انتها هم نباید برش دهید. بخش میانی خمیر باید سالم بماند تا مواد میانی را آنجا بگذاریم. پس از ریختن مایه در وسط خمیر، یک نوار برش خورده از سمت راست روی سس بیاورید. در مرحله بعد، یک نوار از سمت چپ و همین کار را تا انتهای خمیر تکرار کنید. (مطابق عکس)

[عکس: 283761_814.jpg]

2. قسمت بالای خمیر را روی بافت حصیری میانی بیاورید. قسمت انتهایی را نیز با دست به شکل دم ماهی شکل دهید. پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. در قسمت کمر ماهی کمی قوس ایجاد کنید تا فرم طبیعی تری به خود بگیرد.

[عکس: 283762_289.jpg]

3. آنها را 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن کاملا برشته و طلایی شود.

[عکس: 283763_538.jpg]


مدل ترکیه

1. برای تهیه این مدل، از روی خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. آن را روی سطح صاف باز کنید و به صورت مربع شکل دهید. به فاصله 1.5 سانتی‌متر از لبه های مربع، آن را برش دهید. به طوری که زاویه های دو مربع همچنان به هم متصل باشند (مطابق عکس). سپس مواد میانی را در مرکز مربع داخلی بگذارید.

[عکس: 283764_285.jpg]

2. از یک زاویه خمیر را به داخل رول کنید.

[عکس: 283765_302.jpg]

3. آنها را با احتیاط و با فاصله درون سینی فر بچینید. در صورت تمایل، می توانید روی آنها کنجد یا سیاه‌دانه بپاشید.

[عکس: 283766_602.jpg]

4. پیراشکی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی شوند.

[عکس: 283767_952.jpg]


مدل معمولی

1. این مدل بسیار آسان است. تقریبا بیشتر خانم ها نیز این مدل پیراشکی را در خانه درست می کنند. می توانید برای هر پیراشکی به اندازه یک نارنگی خمیر را بردارید. با وردنه به شکل دایره باز کنید. یا می توانید خمیر را به طور کلی روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با قالب گرد، دایره های یک اندازه از آن در بیاورید. (روش دوم آسان تر و زیبا تر است.)

[عکس: 283768_464.jpg]

2. مایه میانی پیراشکی را در یک سمت دایره بریزید.

[عکس: 283769_857.jpg]

3. اگر پنیر یا ادویه خاصی می خواهید را به آن اضافه کنید. در این مرحله، لبه های دایره را با کمی آب خیس کنید.

[عکس: 283770_258.jpg]

4. نیمه دایره را روی لبه دیگر آن برگردانید. با انگشت کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

[عکس: 283771_366.jpg]

5. سپس با چنگال، لبه های آن را شکل دهید.

[عکس: 283772_616.jpg]

6. پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا برشته و طلایی شود.

[عکس: 283773_758.jpg]

دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
وای عالی بود
دلم خواست مرسیmara
عاشق زندگیمم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
چه روشهای جالبی بودن، مخصوصا اون دوتای اولی وبیشتر اولی، مرسی وانیاmara

حتما امتحانشون میکنمaao
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
ممنون.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر پیتزا را خودتان در خانه درست کنید صنم بانو 1 74 ۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای taranomi 0 80 ۰۵-۱۲-۹۷، ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  آموزش کامل تهیه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر فتا taranomi 0 95 ۱۵-۱۱-۹۷، ۱۲:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان