امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتحادیه اروپا: مذاکرات ایران و آمریکا گامی در مسیر صحیح است
#1
ایسنا: کایا کالاس رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی درباره گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در عمان، این دور از مذاکرات را «گامی در مسیری درست» توصیف کرد و گفت: «این گفت‌وگوها اقدامی در مسیری درست هستند، زیرا ما نمی‌خواهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»
کالاس در پاسخ به سوالی درباره احتمال ایفای نقش تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه، آلمان) در مذاکرات آتی بین ایران و آمریکا ادعا کرد: «در نشست قبلی بحث گسترده‌ای درباره ایران و اقدامات احتمالی اروپا درمورد موضوع ایران داشتیم و تحریم‌های امروز یکی از این اقدامات است، زیرا ایران حامی گروگان گرفته شدن شهروندان اروپایی است.»


[عکس: 0.jpg]


او اظهار داشت: «درباره گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایران، در حال رایزنی با کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان هستیم. درحال نزدیک شدن به مهلت مکانیزم ماشه هستیم.»
کالاس افزود: «نیاز داریم درباره این موضوع با آمریکا نیز صحبت کنیم. باید در این موضوع متحد باشیم. هیچ‌کس نمی‌خواهد شاهد ایرانی هسته‌ای باشد.»
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بزرگترین زیردریایی آمریکا به ۱۶ موشک اتمی مسلح شد صنم بانو 0 8 11 ساعت قبل
آخرین ارسال: صنم بانو
  واکنش رهبر انقلاب به مذاکرات/ گفتگوهای عمان در قدم‌های اول خوب اجرا شده/ کاری و حرکتی صنم بانو 0 43 ۲۷-۰۱-۴، ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مهدی کروبی می‌خواهد وارد گود شود/ او نه مسیر سیدمحمد خاتمی را می‌رود نه مسیر ناطق نور صنم بانو 0 8 ۲۷-۰۱-۴، ۰۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۵-۰۱-۴, ۰۷:۲۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان