۰۳-۱۱-۹۶، ۰۱:۴۶ ب.ظ
بادمجان یکی از خوشمزهترین غذاها است که طرفداران بسیاری دارد. میرزاقاسمی یکی از بهترینها و کشک بادمجان یکی از پرطرفدارترینها هستند.
برترین ها: بادمجان یکی از خوشمزهترین غذاها است که طرفداران بسیاری دارد. میرزاقاسمی یکی از بهترینها و کشک بادمجان یکی از پرطرفدارترینها هستند. با بادمجان انواع غذاهای متنوع میتوان درست کرد. برخی از آنها را انتخاب و در ادامه به شما آموزش دادهایم.
موسـاكای گوشت و بادمجان
مواد لازم
مواد لازم
- 300 گرم گوشت چرخكرده
- چهار عدد بادمجان
- نصف پيمانه فلفل دلمهاي نگيني خرد شده
- دو پيمانه قارچ اسلايس و بخارپز شده
- يك پيمانه فيله گوجهفرنگي
- دو عدد تخممرغ
- سه قاشق غذاخوري شير
- نصف پيمانه پيازچه ساطوري شده
- نصف پيمانه جعفري ساطـوري شده
- دو قاشق سـوپخـوري پياز داغ
- یک پيمانه سس سفيد
- یک پيمـانه پنـير موزارلا
- نصف قاشق چايخوري پودر آويشن و دارچين
- نصف قاشق چايخوري پودر سير
- نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
- يك قاشق چايخوري زردچوبه
- نمك و روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
1. بادمجانها را ورقهاي برش زده و سرخ ميكنيم. گوشت چرخكرده را به همراه پيازداغ و كمي روغن تفت ميدهيم، سپس قارچ، فلفل دلمهاي، گوجهفرنگي، پيازچه، جعفري، نمك و ادويهها را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم. در انتها سس سفيد را اضافه ميكنيم.
2. در يك ماهيتابه ديگر يك لايه بادمجان سرخ شده را كنار هم ميچينيم و كمي پنير موزارلا را روي آن ميپاشيم، تمام مواد گوشتي را روي بادنجانها پخش كرده و مابقي پنير را روي آن ميريزيم، يك لايه بادمجان ديگر روي آن قرار داده و روي حرارت ميگذاريم. تخم مرغها، شير، كمي نمك و فلفل سياه را روي موسكا ميپاشيم و در تابه را بسته تا روي حرارت بپزد.
1. بادمجانها را ورقهاي برش زده و سرخ ميكنيم. گوشت چرخكرده را به همراه پيازداغ و كمي روغن تفت ميدهيم، سپس قارچ، فلفل دلمهاي، گوجهفرنگي، پيازچه، جعفري، نمك و ادويهها را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم. در انتها سس سفيد را اضافه ميكنيم.
2. در يك ماهيتابه ديگر يك لايه بادمجان سرخ شده را كنار هم ميچينيم و كمي پنير موزارلا را روي آن ميپاشيم، تمام مواد گوشتي را روي بادنجانها پخش كرده و مابقي پنير را روي آن ميريزيم، يك لايه بادمجان ديگر روي آن قرار داده و روي حرارت ميگذاريم. تخم مرغها، شير، كمي نمك و فلفل سياه را روي موسكا ميپاشيم و در تابه را بسته تا روي حرارت بپزد.
بادمجــان پلــو
مواد لازم (پنج تا شش نفر)
1. لپه را از دو ساعت قبل می شوییم، در آب گرم خيس می کنیم و هنگام استفاده در آبكش ميريزيم. بادمجانها را پوست كنده به صورت حلقهاي خرد کرده، يك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ ميكنيم. (از آب نمك در آورده، كمي آب روي آن ميگيريم، بعد روي دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ ميكنيم)
2. پياز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را ميافزاييم و با حرارت زياد سرخ ميكنيم تا گوشت آب نيندازد، ادويه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقيقه تفت ميدهيم. رب گوجه فرنگي را به مواد افزوده و آب ميريزيم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهاي پخت نمك، گردليمو و زعفران ميريزيم و اجازه ميدهيم جا بيفتد و نبايد مانند خورش آب داشته باشد.
3. برنج را در آب جوش ريخته و به همراه نمك ميجوشانيم. كمي دانتر از برنج معمولي برميداريم و آبكش ميكنيم. ته قابلمه يا قالب را روغن ريخته، بادمجانهاي ورقه شده را ميچينيم. يك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روي حرارت برميداريم، كمي برنج ميريزيم و از مواد خورش كمي روي برنج ريخته، بادمجان ميچينيم و به همين ترتيب لايهها را ادامه داده و در انتها برنج ميريزيم، سپس روي حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمي روغن روي برنج ريخته و دمكني ميگذاريم، 40 دقيقه دم بكشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برميگردانيم.
مواد لازم (پنج تا شش نفر)
- سه پيمانه برنج
- 350 گرم گوشت بدون استخوان
- 70 گرم لپه
- يك و نيم قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
- يك عدد پياز
- پنج عدد بادمجان متوسط
- يك قاشق چايخوري گرد ليمو
- نصف قاشق چايخوري ادويه خورش
- نصف قاشق چايخوري زردچوبه
- زعفران دمكرده، نمك و روغن
طرز تهیه
1. لپه را از دو ساعت قبل می شوییم، در آب گرم خيس می کنیم و هنگام استفاده در آبكش ميريزيم. بادمجانها را پوست كنده به صورت حلقهاي خرد کرده، يك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ ميكنيم. (از آب نمك در آورده، كمي آب روي آن ميگيريم، بعد روي دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ ميكنيم)
2. پياز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را ميافزاييم و با حرارت زياد سرخ ميكنيم تا گوشت آب نيندازد، ادويه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقيقه تفت ميدهيم. رب گوجه فرنگي را به مواد افزوده و آب ميريزيم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهاي پخت نمك، گردليمو و زعفران ميريزيم و اجازه ميدهيم جا بيفتد و نبايد مانند خورش آب داشته باشد.
3. برنج را در آب جوش ريخته و به همراه نمك ميجوشانيم. كمي دانتر از برنج معمولي برميداريم و آبكش ميكنيم. ته قابلمه يا قالب را روغن ريخته، بادمجانهاي ورقه شده را ميچينيم. يك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روي حرارت برميداريم، كمي برنج ميريزيم و از مواد خورش كمي روي برنج ريخته، بادمجان ميچينيم و به همين ترتيب لايهها را ادامه داده و در انتها برنج ميريزيم، سپس روي حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمي روغن روي برنج ريخته و دمكني ميگذاريم، 40 دقيقه دم بكشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برميگردانيم.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !