● یک لیوان عدس
● یا یک لیوان گندم
ظروف و وسایل لازم:یک بشقاب یک کاسه و یک تکه پارچه.
طرز تهیه:
برای این کار از دو هفته به عید شروع کنید.
مجبورنیستید هر دو نوع سبزی را سبز کنید یا حتی اگر گندم در دسترس ندارید می توانید از دانههای جو هم استفاده کنید فرق چندانی با هم ندارند و قبل از اینکه مشخص بشود گندم هستند یا جو سیزده بدر سر رسیده و دیگر نیازی به آنهاندارید
● یا یک لیوان گندم
ظروف و وسایل لازم:یک بشقاب یک کاسه و یک تکه پارچه.
طرز تهیه:
برای این کار از دو هفته به عید شروع کنید.
مجبورنیستید هر دو نوع سبزی را سبز کنید یا حتی اگر گندم در دسترس ندارید می توانید از دانههای جو هم استفاده کنید فرق چندانی با هم ندارند و قبل از اینکه مشخص بشود گندم هستند یا جو سیزده بدر سر رسیده و دیگر نیازی به آنهاندارید
تزیین سبزه نوروز هنر کدبانوی ایرانی
عدس را شب قبل از شروع کردن داخل یک کاسه بریزید و آب روی آن بریزید تا از روی عدسها رد شود و تمام عدسها زیر آب باشند. در عرض 24 ساعت عدسها خوب آب جذب خواهند کرد و حتی بعضی از آنها شروع به دهن باز کردن میکنند.بعد از 24 ساعت عدسها را بریزید داخل یک بشقاب و روی آن را با پارچه که خوب خیس کرده اید بپوشونید سعی کنید از این به بعد پارچه خشک نشودو هر وقت پارچه خشک شد کمی آب روی آن بریزید تا عدسها خشک نشوند.معمولا بعد از یکی دو روز عدسها شروع به تنجه زدن می کنند مواظب باشید که در تماممدت پارچه خیس باشد. بعد از اینکه عدسها همگی تنجه زدند و شروع به نشان دادن قسمت سبز خود شدند، پارچه را از روی آن بردارید و دقت کنید که عدسها را هر روز آب بدهید و مخصوصا اگر در جای گرم نگه داری میکنید ممکن است که حتی دو بار در روز مجبور به آب دادن آن بشوید به علت اینکه خاک در سبز کردنسبزی استفاده نمی کنیم دانهها برای رشد نیاز به آب مداوم دارند در غیر این صورت زرد رنگ و حتی خشک میشوند، همچنین سعی کنید آنها را در مقابل آفتاب قرار بدهید. اگر در جایی هستید که در این فصل از سال آفتاب کم پیدا میشود سبزی را زیر نور مهتابی یا چراغهای مخصوص گیاهان قرار بدهید در غیراین صورت سبزی شما زرد خواهد شد.
برای سبز کردن گندم هم به همان روش عدس عمل کنید فرق چندان بین این دو نیست فقط دانههای گندم بخاطر اینکه کوچکتراند اولا کمی بیشتر گندم استفاده کنید دوم اینکه وقتی خواستید یکی دوروز پس از خارج کردن از آب آنرا در پارچه بپیچید یعنی هم زیر آن باید پارچه باشد هم روی آن چون نیاز به آب بیشتر است در غیر این صورت زودتر از عدس خشک خواهد شد.
عدس را شب قبل از شروع کردن داخل یک کاسه بریزید و آب روی آن بریزید تا از روی عدسها رد شود و تمام عدسها زیر آب باشند. در عرض 24 ساعت عدسها خوب آب جذب خواهند کرد و حتی بعضی از آنها شروع به دهن باز کردن میکنند.بعد از 24 ساعت عدسها را بریزید داخل یک بشقاب و روی آن را با پارچه که خوب خیس کرده اید بپوشونید سعی کنید از این به بعد پارچه خشک نشودو هر وقت پارچه خشک شد کمی آب روی آن بریزید تا عدسها خشک نشوند.معمولا بعد از یکی دو روز عدسها شروع به تنجه زدن می کنند مواظب باشید که در تماممدت پارچه خیس باشد. بعد از اینکه عدسها همگی تنجه زدند و شروع به نشان دادن قسمت سبز خود شدند، پارچه را از روی آن بردارید و دقت کنید که عدسها را هر روز آب بدهید و مخصوصا اگر در جای گرم نگه داری میکنید ممکن است که حتی دو بار در روز مجبور به آب دادن آن بشوید به علت اینکه خاک در سبز کردنسبزی استفاده نمی کنیم دانهها برای رشد نیاز به آب مداوم دارند در غیر این صورت زرد رنگ و حتی خشک میشوند، همچنین سعی کنید آنها را در مقابل آفتاب قرار بدهید. اگر در جایی هستید که در این فصل از سال آفتاب کم پیدا میشود سبزی را زیر نور مهتابی یا چراغهای مخصوص گیاهان قرار بدهید در غیراین صورت سبزی شما زرد خواهد شد.
برای سبز کردن گندم هم به همان روش عدس عمل کنید فرق چندان بین این دو نیست فقط دانههای گندم بخاطر اینکه کوچکتراند اولا کمی بیشتر گندم استفاده کنید دوم اینکه وقتی خواستید یکی دوروز پس از خارج کردن از آب آنرا در پارچه بپیچید یعنی هم زیر آن باید پارچه باشد هم روی آن چون نیاز به آب بیشتر است در غیر این صورت زودتر از عدس خشک خواهد شد.
آرامش چیست ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .