امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع غذای روسی
#1
بیف استروگانف، غذای روسی
مواد لازم برای 6 نفر:
  • گوشت گوساله: 500 گرم، خلالی
  • پیاز متوسط: یک عدد،‌ ساطوری
  • قارچ: 120 گرم، ورقه‌ورقه
  • زردچوبه: 2 قاشق چای‌خوری
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • آرد: 4 قاشق غذاخوری
  • شیر داغ: نیم لیتر
  • خامه صورتی: یک عدد
  • سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد، خلالی ریز
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
    روش تهیه:

    1- 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 4دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. اگر گوشت آب انداخت، شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود. زردچوبه را با یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز به گوشت زده و همراه یک پیمانه آب‌جوش روی شعله ملایم و با در بسته حداقل 2 ساعت بپزید تا نرم شود. در 30 دقیقه آخر، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قارچ را داخل غذا بریزید.
    2- به اندازه‌ای روغن داغ کنید که سیب‌زمینی در آن شناور باشد. سیب‌زمینی را آبکش و خشک کرده و نمک بپاشید، سپس در دو مرحله در روغن سرخ کنید تا روغن کمتری مصرف شود.
    3- کره را روی شعله ملایم در یک قابلمه کوچک داغ کرده و آرد را 30 ثانیه در آن تفت دهید. سپس شیر را کم‌کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله نشود. نمک و فلفل سس را اندازه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظت ماست شود.
    4- هنگامی که گوشت کاملا پخت،‌ سس را به آن اضافه کنید. مایه بیف استروگانف قبل از اضافه کردن سس باید حدود یک‌سوم پیمانه آب داشته باشد.
    5- بیف استروگانف را در ظرف کشیده و با سیب‌زمینی و خامه تزیین کنید.
    نکته:

    1- برای صرفه‌جویی می‌توانید مقدار گوشت را کمتر کرده و قارچ را بیشتر کنید.
    2- به جای شیر برای تهیه سس می‌توانید از آب‌گوشت استفاده کنید.
    3- اندازه سیب‌زمینی و تکه‌های گوشت باید با هم تناسب داشته باشد.
    4- بهترین گوشت برای این خوراک مغز ران گوساله است.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
شنیسل روسی

مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :
سینه مرغ متصل به کتف2 عدد پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد کره گیاهی 25 گرم گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری آرد سوخاری و آرد زعفرانیبه میزان لازم تخم مرغ 2 عدد خامه1 قاشق غذا خوری آبلیمو به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه شنیسل روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.

[عکس: a15337471964102a.jpg]
سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.

[عکس: a27337471964102a.jpg]
و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.

[عکس: a31337471964102a.jpg]
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.

[عکس: a48437471964102a.jpg]
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
خوراک مرغ کیو

کره 8 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
رنده پوست لیمو 1 عدد
ترخان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده کمی
سینه مرغ 4 تکه
تخم مرغ 1 عدد
پودر نان تازه 2 فنجان
روغن برای سرخ کرد ن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا کره را در هوای اتاق می گذاریم به مرور نرم شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم ( از پودر سیر هم می شود استفاده کرد ) و بعد به آن رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم ( فقط قسمت زرد لیمو رنده شود ) و سپس ترخان خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کمی جوز هندی را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و در پایان کار کره را در داخل نایلون گذاشته و در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.سپس سینه مرغ را خوابانده و داخل آن کره فریز شده قرار می دهیم لازم به توضیح است که اگر در حال سرخ شدن کره بیرون آمد می شود سینه مرغ را تا کرده بصورتی که کره وسط قرار بگیرد و سپس با خلال دندان آن را بدوزیم. توجه داشته باشید که می شود سینه مرغ را تکه تکه سرخ کرد و هم درسته سرخ شود و بعد آنرا داخل تخم مرغ می غلطانیم و سپس در آرد سوخاری می خوابانیم و آن را در روغن سرخ می کنیم .
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
سوپ برش روسی

مواد لازم

• 800 گرم گوشت ماهیچه

• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین

• 1 عدد چغندر

• 2 عدد هویج

• 150 گرم لوبیا سبز

• 1 عدد پیاز

• 2 عدد سیب زمینی کوچک

• 800 گرم کلم برگ سفید

• 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

• 50 گرم ماست

• 100 گرم خامه

[عکس: a1572061794102a.jpg]
روش تهیه

1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس ادویه ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.

2. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید.

3. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه کنید.

4. تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
پیلاف روسی

مواد لازم

• نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده

• دو قاشق سوپ خوری کره

• یک فنجان برنج

• دو فنجان آب مرغ

• نصف قاشق چای خوری کنجد

• یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل

• یک چهارم قاشق چای خوری نمک

• فلفل سیاه

[عکس: a2672061794102a.jpg]
روش تهیه

1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به صورت یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند. سپس آن را کنار بگذارید.

2. کره را در یک ظرف متوسط آب کرده، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید .
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
دونات روسی

مواد لازم

• یک و نیم فنجان آرد

• دو قاشق سوپ خوری شکر

• یک قاشق سوپ خوری کره

• یک عدد تخم مرغ

• نصف فنجان شیر

• یک و نیم قاشق چای خوری بکین پودر

• صد گرم روغن سرخ کردنی

• پودر دارچین

[عکس: a3472061794102a.jpg]
روش تهیه

1. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید. مخلوط آرد را نیز به تدریج به شیر اضافه کنید. خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید، سپس خمیر را پهن کنید تا ضخامت آن به اندازه 4 سانتیمتر شود.

2. توسط یک نعلبکی یک دایره از آن جدا کنید و داخل این دایره نیز توسط یک قالب با قطر کوچکتر یک دایره دیگر درآورید و آن را جدا کنید. به نحوی که خمیر جدا شده به شکل یک حلقه در آید. بقیه خمیر را نیز به همین نحو شکل بدهید.

3. روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و چند حلقه دونات در آن بریزید و آن را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. روی دونات های سرخ شده، پودر قند ریخته و آن را سرو کنید .
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
رومــانف روســی

مواد لازم

• 500 گرم سینه مرغ

• 350 گرم قارچ ورقه شده

• چهار ورق ژامبون مرغ

• یک عدد پیاز

• یک قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده

• سه قاشق سوپخوری کره

• سه قاشق ســوپخوری آرد

• یک و نیم پیمانه شیر

• نمک، آبلیــمو و روغن

• 350 گرم پنیر پیتزا رنده شده

[عکس: a4872061794102a.jpg]
طرز تهیه

1. سینه ‌مرغ را به مکعب‌های پنج سانتی‌متری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط می‌کنیم و چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.

2. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود. مرغ‌های مزه‌دار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می‌دهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت می‌دهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه می‌کنیم تا رنگ آن سیاه نشود.

3. ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب می‌کنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت کپه‌ای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپه‌ای می‌ریزیم و روی قارچ‌ها را با ورق‌های ژامبون می‌پوشانیم.

4. برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کم‌کم اضافه نموده و سریع هم می‌زنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل می‌زنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را می‌پوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس می‌ریزیم.

5. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه روی بالاترین طبقه قرار می‌دهیم تا روی خوراک طلایی شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
خوراک بادمجان روسی

[عکس: a5172061794102a.jpg]


مواد لازم

• سه تا چهار عدد بادمجان بزرگ

• روغن سرخ کردنی

• یک دسته شوید

• دو حبه سیر

• یک عدد گریپ فروت

• نمک

روش تهیه

1. بادمجان ها را پوست گرفته و آن را از طول چند قاچ بزنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

2. آنها را در یک کاسه قرار دهید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف، پهن کنید و روی آنها شوید خرد شده بریزید. روی آن آب گریپ فروت ریخته و سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 907 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 459 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۱۲ ب.ظ)، یاسمن 123 (۰۳-۰۲-۹۶, ۰۶:۴۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان