امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع غذای هندی
#1
ماهی 1 عدد
پیاز 375 گرم
فلفل قرمز 6 عدد
ادویه قدری
نمک قدری
آب تمر 2 فنجان
گشنیز 3 برگ
زیره 1 قاشق سوپخوری
کنجد 1 قاشق سوپخوری
زنجبیل 1 عدد
سیر 1 عدد
روغن 3 قاشق سوپخوری

روش تهیه :

اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعه اش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگویید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید .
سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را بقطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید . سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید بمدت ده دقیقه سرخ شود .سپس آب تمر هندی را گفته باندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آنرا بپزید . این خورش را با کته میخورند .
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سمبوسه هندی



برای چهار نفر:
ماهی چرخ شده= 300گرم
سیب زمینی متوسط آب پز شده= 3 عدد
گشنیز تازه خرد شده= 3 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده= 1 عدد
پودر زیره= 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر= 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز =به میزان لازم
شنبلیله خشک= 2 قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبه= میزان لازم
روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم...
[عکس: h14h20.jpg]
طرز تهیه :
درون تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را در آن تفت میدهیم و ماهی را به آن اضافه کرده همراه نمک و زردچوبه آن را تفت میدهیم. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت می دهیم، حالا سیب زمینی خرد شده را به مواد اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برداشته و مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کرده میل میکنید
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
  • وع غذا: خوراک های از 4 گوشه دنیا
  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : 30دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه
[عکس: a06451102954102a.jpg]
مواد لازم مناسب برای 4 نفر
  • لیموترش: 2 عدد تازه
  • راسته گوساله : 2 تکه 300 گرمی گوشت
  • ماست کم چربی : 250 گرم
  • نعنای تازه : چند ساقه
  • اسفناج تازه : 200 گرم
  • هویج بزرگ : یک عدد
  • پنیر سفید : 150 گرم
  • کنجد : 3 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل : 200 میلی‌لیتر
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • جوانه گندم : 200 گرم
طرز تهیه:

این غذای درخشان طعم فوق‌العاده غذاهای هندی را دارد و با یک سالاد خوشمزه سرو می‌شود.

1. همه مواد را آماده روی کابینت قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.

2. گوشت‌ها را در یک ظرف با نصف لیموترش تازه، نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه‌دار کنید. مواد را خوب روی گوشت بمالید تا به خوردش برود.

3. نعنای تازه را خرد کنید و به همراه کمی روغن زیتون و آب نصف لیموترش و کمی نمک به ماست اضافه کنید.

4. مقداری جوانه گندم وسط سالاد بریزید و دور آن را با اسفناج خرد شده پر کنید. برای ورقه کردن هویج می‌توانید از پوست‌کن استفاده کنید. آن را روی سول هویج بکشید تا ورقه‌های زیبایی داشته باشید.

5. یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و استیک‌ها را به مدت 6 تا 10 دقیقه بسته به میزانی که دوست دارید آبدار یا پخته باشد، روی حرارت متوسط بپزید. یادتان باشد هر دقیقه یک بار استیک را برگردانید تا یکنواخت سرخ شود.

6. پنیر آسیایی را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و کناره‌های سالاد بچینید.

7. به همره شیر نارگیل، کنجد و باقی‌مانده روغن زیتون یک سس درست کنید و روی سالاد بریزید.

8. استیک را به همراه ماست و سالاد سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
▪ مرغ پاک کرده=۱ عدد(در حدود ۵/۱ کیلوگرم)
▪ ماست کیسه آب گرفته=۱کیلوگرم
▪ پیاز سرخ کرده=۲قاشق سوپخوری
▪ گشنیز=۲۵۰گرم
زیره نیمه کوب=۲/۱ قاشق غذاخوری
▪ سیر=۳ تا ۴ پر
زعفران سائیده=۱قاشق چایخوری
▪ روغن=۱۰۰گرم
▪ نمک و فلفل=بقدر کافی


● طرز تهیه:

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می شوئیم و ریز خرد می کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی سرخ می نمائیم و آن را در ظرف مرغ می ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی آب جوش حل می نماییم . نصف آن را در مرغ می ریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می گذاریم آب آن در حدود ۲ تا ۳ قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می کنیم،کمی که سرد شد،آن را قطعه قطعه می کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می نماییم؛ماست را با بقیه زعفران و کمی نمک مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می ریزیم و هم می زنیم. باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی آید. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی آب اضافه می نماییم. این خورش را می توانیم با گوشت تهیه کنیم؛در این صورت ۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
مرغ کره ای هندی


کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه

● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده

طرز تهیه :
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.

۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.

۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.

۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.

۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.

۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
خوارک میگو به سبک هندی

مواد لازم :
قارچ درشتنیم کیلو میگو پاک شده ٣٠٠ گرم پیاز خرد شده (خلالی) ٢ عدد گوجه فرنگی خرد شده ٢ عدد سیر خرد شده ٢ حبهزنجبیل رنده شده١ ق سفلفل سبز (تند) خرد شده٢ عددگشنیز خرد شده٢ ق سزردچوبه١ ق چگرام ماسالا ٢ ق چپودر گشنیز٢ ق چپودر زیره١ ق چرب گوجه فرنگی در صورت تمایلبه میزان دلخواهروغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم کمی که سرخ شد سیر، زنجبیل و فلفل خرد شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت می دهیم بعد تمام ادویه ها را اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه همه مواد را با هم تفت می دهیم در مرحله بعد قارچ ها را اضافه می کنیم (قارچ ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم) کمی که تفت می دهیم تا قارچ ها نرم شود (اگر مواد در حال تفت خشک بود می توانیم حدود ۴/١ فنجان آب به مواد اضافه می کنیم) در مرحله آخر میگوها را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم درب قابلمه را می گذاریم تا میگوها خوب مغز پخت شود قبل از سرو گشنیز و گوجه های خرد شده را هم به خوراک اضافه می کنیم (یک دقیقه زمان کاقی است) کمی هم از گوجه ها را برای روی غذا نگه می داریم.در صورت تمایل می توانید یک الی دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به این خوراک اضافه کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
گوجه فرنگی پر شده به سبک هندی


برای 6 نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=6 عدد
کره=50 گرم
پیاز ریز شده=1 عدد متوسط
روغن=5 قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=1 قاشق چایخوری
فلفل=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=2/1 قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=450 گرم
فلفل سبز=1 عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
طرز تهیه:
1.فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
2.ظرف نسوزی را با 50 گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
3.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
4.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت 5-3 دقیقه تفت می دهیم.
5.گوشت را به آن افزوده و 15-10 دقیقه می پزیم.
6.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و 3 تا 5 دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
7.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت 20-15 دقیقه می پزیم.
8.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 908 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 460 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
بانوی جنوب (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۰۱ ب.ظ)، فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۰۶ ب.ظ)، K.asl (۲۱-۰۳-۹۵, ۰۴:۴۱ ب.ظ)، .AtenA. (۱۴-۱۱-۹۵, ۰۸:۵۳ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان